Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πληρότητα σε όλα τα επίπεδα

Oι καμπίνες του MAN TGX αποτελούν σημείο αναφοράς για την κατηγορία.

Τα αναπαυτικά κρεβάτια και οι διάφορες παροχές, καθιστούν την διανυκτέρευση στο εσωτερικό του TGX μια ευχάριστη εμπειρία.

Κινητήρες EEV με ισχύ έως και 680 ίππων

MAN TGX

24.095 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2011)

Με μια ματιά
- Κορυφαία ποιότητα κατασκευής
- Υπερπλήρης γκάμα εκδόσεων
- Κινητήρες με ισχύ από 360- 680 ίππους
- Κάλυψη των προδιαγραφών Euro 5 και EEV


Η ναυαρχίδα της ΜΑΝ στα βαρέα φορτηγά έχει επίσης αποσπάσει τον τίτλο του Φορτηγού της Χρονιάς για το 2008 και όχι άδικα, καθώς αποτελεί μια από τις πληρέστερες επιλογές στην κατηγορία του. Ανεξάρτητα από το αν προορίζεται για χρήση στις διεθνείς μεταφορές ή ειδικές… αποστολές στον κλάδο των κατασκευών και τη μεταφορά φορτίων με βάρος αρκετά άνω των 100 τόνων, το MAN TGX είναι σε θέση να καλύψει απόλυτα ακόμα και τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις χάρη στα κορυφαία τεχνολογικά του προτερήματα, τους άπλετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές στο εσωτερικό και φυσικά, στην ανεξάντλητη γκάμα εκδόσεων. Σε ό,τι αφορά στις καμπίνες, το TGX προσφέρεται με επιλογές από την XL Cab έως την XXL που συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων στην κατηγορία. Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από μια μικρή… γκαρσονιέρα, ενώ η ποιότητα των υλικών και η σχεδίαση, ανταγωνίζονται την πλειοψηφία των πολυτελών επιβατικών οχημάτων. Καταλήγοντας δεν πρέπει να παραλείψουμε πως η ΜΑΝ προσφέρει και τις υπερσύγχρονες εκδόσεις EfficientLine και για το TGX που συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση του κόστους χρήσης και συντήρησης για τον πελάτη.

Κινητήρες EEV με ισχύ έως και 680 ίππων
Το TGX προσφέρεται με δύο κινητήρες 10,5 και 12,4λτ. που αποδίδουν ισχύ 360, 400, 440 και 480 ή 540 ίππων αντίστοιχα ενώ όσοι επιθυμούν… κάτι παραπάνω θα ικανοποιηθούν απόλυτα από τον V8 κινητήρα των 16,2λτ. που αποδίδει ισχύ 680 ίππων και μέγιστη ροπή 3.000 Nm. Όλοι οι κινητήρες του MAN TGX προσφέρονται σε εκδόσεις που καλύπτουν τις προδιαγραφές EEV.