Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με κινητήρες 730 ίππων αλλά και τεχνολογία Euro6

Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, οι άνετοι χώροι για τους επιβάτες και φυσικά η επιβλητική σχεδίαση, χαρακτηρίζουν τον εσωτερικό διάκοσμο των Scania R-Series.

Κινητήρας EEV 730 ίππων και εκδόσεις Euro 6

Scania R-Series

24.100 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2011)

Με μια ματιά
- Πλήρως αναβαθμισμένο σχεδιαστικά
- Κορυφαία ποιότητα κατασκευής
- Κινητήρας 440 και 480 ίππων τεχνολογίας Euro 6
- Κινητήρας V8 με 730 ίππους που καλύπτει τις προδιαγραφές EEV

Η νέα γενιά της κορυφαίας σειράς φορτηγών της Scania, της R-Series, δεν χρειαζόταν τον τίτλο του «Truck of the Year 2010» για να επιβεβαιώσει την κορυφαία εικόνα που παρουσιάζει σε τομείς, όπως είναι η ποιότητα κατασκευής, η τεχνολογία, οι μεταφορικές δυνατότητες, η αποδοτικότητα κ.ά. Χάρη στην επιβλητική σχεδίαση, τόσο της καμπίνας, όσο και του εσωτερικού, όπου κυριαρχούν τα εξαιρετικά υλικά κατασκευής, τους τεράστιους χώρους και τον πληρέστατο εξοπλισμό, οι κορυφαίες καμπίνες των Scania R-Series κερδίζουν άμεσα τις εντυπώσεις και έχουν συσπειρώσει ακόμα περισσότερο τους φανατικούς φίλους της σουηδικής εταιρείας. Παράλληλα όμως, η νέα ναυαρχίδα της Scania έχει να επιδείξει μια τεράστια γκάμα σε συνδυασμούς πλαισίου φορτηγού ή τράκτορα αναφορικά με τους άξονες, τα μεταξόνια, τη δομή της ανάρτησης, τους κινητήρες κ.ά. προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθεί χωρίς την παραμικρή δυσκολία ακόμα και στις πιο εξεζητημένες συνθήκες χρήσης. Τέλος,, χάρη σε ορισμένες από τις πιο προηγμένες τεχνολογικά λύσεις σε ό,τι αφορά στα μηχανικά τους μέρη, όπως το κιβώτιο ταχυτήτων Opticruise, τα Scania R-Series ανεβάζουν τον πήχη στην κατηγορία. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε πως ήδη προσφέρονται και σε εκδόσεις Euro 6, ενώ είναι και τα ισχυρότερα φορτηγά μαζικής παραγωγής.

Κινητήρας EEV 730 ίππων και εκδόσεις Euro 6
Μεταξύ των μηχανικών συνόλων που εφοδιάζουν τα Scania R-Series αξίζει να αναφέρουμε το νέο 6κύλινδρο των 12,7 λτ. (440 και 480 ίππων) που καλύπτει τις προδιαγραφές της Euro 6. Παράλληλα, οι V8 κινητήρες των 15,6 και 16,4 λτ., καλύπτουν τις προδιαγραφές Euro 5/EEV και αποδίδουν ισχύ 500, 560, 620 ή 730 ίππων με μέγιστη ροπή από 2.500-3.500 Nm.