Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Πολάκης: Top specialist στην κατασκευή αμαξωμάτων, υδραυλικών πορτών & ψυκτικών θαλάμων

Πολάκης: Top specialist στην κατασκευή αμαξωμάτων, υδραυλικών πορτών & ψυκτικών θαλάμων

20.940 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2022)

Με εμπειρία άνω των 40 ετών, προσφέρει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων που ξεχωρίζουν από την ανώτερη ποιότητα κατασκευής, αλλά και την άριστη λειτουργία που προσφέρουν. Ο λόγος για την εταιρία Πολάκης Ζ. Στυλιανός.

Το 1981, ο κ. Στέλιος Πολάκης πήρε την απόφαση να δραστηριοποιηθεί με δικές του δυνάμεις στον χώρο της επισκευής και κατασκευής αμαξωμάτων. Σαράντα χρόνια μετά η εταιρία του είναι πλέον μία από τις πιο γνωστές στον κλάδο, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου, ικανοποιώντας τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία ξεχωριστά. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί και από το πελατολόγιο της εταιρίας, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες της ελληνικής αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Κύριο αντικείμενο της εταιρίας είναι η κατασκευή αμαξωμάτων ανοικτού τύπου, με αψίδες και μουσαμά απλό ή συρόμενο, ανατρεπόμενα, κλειστού τύπου, αλλά και κατασκευή ανακλινόμενων πλατφορμών οδικής βοήθειας ευρωπαϊκού τύπου (και με δυνατότητα τοποθέτησης ψαλιδιού για μεταφορά 2ου αυτοκινήτου). Επίσης παρέχουν μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών όπως επισκευές-ενισχύσεις σασί, τοποθετήσεις γερανών, κόντημα μεταξονίων, επισκευές αμαξωμάτων παντός τύπου, πολυεστερικά πατώματα σε θαλάμους, επισκευές γερανών κτλ.

Επίσης ένα από τα στοιχεία που κάνει την Πολάκης Ζ. Στυλιανός να ξεχωρίζει είναι και η μεγάλη γκάμα από υδραυλικές πόρτες που διαθέτει. Θα βρείτε πόρτες από όλους τους γνωστούς οίκους παραγωγής BAR, DAUTEL, MBB HUBFIX, DHOLLANDIA, ZEPRO, ANTEO, SORENSEN με ικανότητα ανύψωσης από 300kg εως 3000kg.

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα όλη την γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει.

-ΑμαξώματαΌπως είπαμε πρόκειται για το κύριο αντικείμενο της εταιρίας. Εδώ οι επιλογές είναι πολλές, αλλά όλες ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα κατασκευής και από το γεγονός ότι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μεταφοράς εμπορευμάτων.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από αμαξώματα ανοιχτού τύπου, με αψίδες – μουσαμά και με συρόμενο μουσαμά. Όλα κατασκευάζονται με σύγχρονο τρόπο, με υλικά άριστης ποιότητας και συνοδεύονται με μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ. Πέρα από την κατασκευή η εταιρία ειδικεύεται και στην επισκευή όλων των αμαξωμάτων.

H Πολάκης Ζ. Στυλιανός αναλαμβάνει την κατασκευή αμαξωμάτων παντός τύπου.

-Ψυκτικοί θάλαμοι
Η εταιρία αναλαμβάνει την συντήρηση και επισκευή τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας ενώ παράλληλα αναλαμβάνει και την κατασκευή εξ ολοκλήρου ισοθερμικών μονώσεων σε αυτοκίνητα τύπου βαν για μεταφορά τροφίμων, κρεάτων και ψαριών.
 

-Ανατρεπόμενα
Πρόκειται για έναν τομέα, στον οποίο η εταιρία του κ. Πολάκη είναι πρωτοπόρα, αφού κατασκευάζει άριστης ποιότητας κατασκευές, είτε πρόκειται για ελαφρά, είτε για βαρέα οχήματα.

-Υδραυλικές πόρτες
Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας ανάλογα την τοποθέτηση υδραυλικών πορτών σε όλους τους τύπους των φορτηγών και με ικανότητα ανύψωσης φορτίου από 300kg έως και 3000kg. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ καινούριων και μεταχειρισμένων και συνοδεύονται με με γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας  .

Επίσης στο χώρο της εταιρίας πραγματοποιείται η υδραυλική και η ηλεκτρική επισκευή από έμπειρους στο χώρο μηχανικούς.

Στον χώρο της Πολάκης Ζ. Στυλιανός θα βρείτε και υδραυλικές πόρτες ψυγείων για όλους τους τύπους φορτηγών. 

-Τοποθετήσεις γερανών
Πραγματοποιούνται σε φορτηγά παντός τύπου, αφού πρώτα ενισχυθεί το σασί και γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Υπουργείου. Επίσης η εταιρία αναλαμβάνει την πλήρη συντήρηση και επισκευή τους.

-Πλατφόρμες
Λόγω της αυξημένης ζήτησης, από το 2005 και έπειτα η εταιρία κατασκευάζει και πλατφόρμες ανακλινόμενες οδικής βοήθειας με μηχανισμό ανύψωσης (ψαλίδι) 2ου αυτοκινήτου, οι οποίες διαθέτουν υδραυλικό εργάτη, χειριστήριο (ενσύρματο και ασύρματο), εργαλειοθήκες κτλ

-Λοιπές εργασίες και είδη προς πώληση
Πέρα από τις παραπάνω υπηρεσίες η Πολάκης Ζ. Στυλιανός  αναλαμβάνει κάθε είδους εργασία-επισκευή όπως κόντεμα μεταξονίου, ευθυγράμμιση σασί, επισκευές αμαξωμάτων, αψίδες παντός τύπου, ενώ παράλληλα εμπορεύεται και προϊόντα όπως ΚΟΦΑ κ.α.

Αν λοιπόν ψάχνετε μία αξιόπιστη εταιρία για την κατασκευή του αμαξώματος του επαγγελματικού σας, η Πολάκης Ζ. Στυλιανός είναι ο επαγγελματίας που αξίζει να εμπιστευτείτε. Άλλωστε στόχος της είναι να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του κάθε πελάτη, ενώ φροντίζει ώστε τα προϊόντα της να είναι πάντα 100% λειτουργικά και αξιόπιστα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις