Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Η εταιρεία Πολάκης, λειτουργεί στην Αθήνα από το 1981, όπου κι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων επαγγελματιών χάρη στην ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά και στην ποιότητα των εργασιών.

Η εταιρεία Πολάκης, λειτουργεί στην Αθήνα από το 1981, όπου κι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων επαγγελματιών χάρη στην ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά και στην ποιότητα των εργασιών.

Πολάκης Στυλιανός, 4 δεκαετίες o ειδικός στην κατασκευή και επισκευή αμαξωμάτων!

12.580 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2022)

Πρόκειται για έναν top expert στην κατασκευή και επισκευή αμαξωμάτων! Με εμπειρία που φτάνει τις τέσσερις δεκαετίες, προσφέρει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων που ξεχωρίζουν από την ανώτερη ποιότητα κατασκευής, αλλά και την άριστη λειτουργία που προσφέρουν. Ο λόγος για την εταιρία Πολάκης Ζ. Στυλιανός.

Το 1981, ο κ. Στέλιος Πολάκης πήρε την απόφαση να δραστηριοποιηθεί με δικές του δυνάμεις στον χώρο της επισκευής και κατασκευής αμαξωμάτων. Σαράντα χρόνια μετά η εταιρία του είναι πλέον μία από τις πιο γνωστές στον κλάδο, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου, ικανοποιώντας τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία ξεχωριστά. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί και από το πελατολόγιο της εταιρίας, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες της ελληνικής αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Κύριο αντικείμενο της εταιρίας είναι η κατασκευή αμαξωμάτων ανοικτού τύπου, με αψίδες και μουσαμά απλό ή συρόμενο, ανατρεπόμενα, κλειστού τύπου, αλλά και κατασκευή ανακλινόμενων πλατφορμών οδικής βοήθειας ευρωπαϊκού τύπου (και με δυνατότητα τοποθέτησης ψαλιδιού για μεταφορά 2ου αυτοκινήτου). Επίσης παρέχουν μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών όπως επισκευές-ενισχύσεις σασί, τοποθετήσεις γερανών, κόντημα μεταξονίων, επισκευές αμαξωμάτων παντός τύπου, πολυεστερικά πατώματα σε θαλάμους, επισκευές γερανών κτλ.

Επίσης ένα από τα στοιχεία που κάνει την Πολάκης Ζ. Στυλιανός να ξεχωρίζει είναι και η μεγάλη γκάμα από υδραυλικές πόρτες που διαθέτει. Θα βρείτε πόρτες από όλους τους γνωστούς οίκους παραγωγής BAR, DAUTEL, MBB HUBFIX, DHOLLANDIA, ZEPRO, ANTEO, SORENSEN με ικανότητα ανύψωσης από 300kg εως 3000kg.

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα όλη την γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει.

-Αμαξώματα
Όπως είπαμε πρόκειται για το κύριο αντικείμενο της εταιρίας. Εδώ οι επιλογές είναι πολλές, αλλά όλες ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα κατασκευής και από το γεγονός ότι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μεταφοράς εμπορευμάτων.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από αμαξώματα ανοιχτού τύπου, με αψίδες – μουσαμά και με συρόμενο μουσαμά. Όλα κατασκευάζονται με σύγχρονο τρόπο, με υλικά άριστης ποιότητας και συνοδεύονται με μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ. Πέρα από την κατασκευή η εταιρία ειδικεύεται και στην επισκευή όλων των αμαξωμάτων.

H Πολάκης Ζ. Στυλιανός αναλαμβάνει την κατασκευή αμαξωμάτων παντός τύπου.

-Ψυκτικοί θάλαμοι
Η εταιρία αναλαμβάνει την συντήρηση και επισκευή τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας ενώ παράλληλα αναλαμβάνει και την κατασκευή εξ ολοκλήρου ισοθερμικών μονώσεων σε αυτοκίνητα τύπου βαν για μεταφορά τροφίμων, κρεάτων και ψαριών.
 

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις