Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
ΧΥΤΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

  ΧΥΤΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

  69.327 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2022)

  Ελαστικά και Ζάντες. Premium και budget λύσεις. Από ΙΧ και επαγγελματικά οχήματα μέχρι ελαστικά για περονοφόρα ! 33 χρόνια know how. Εγκαταστάσεις 2.500 τετραγωνικών μέτρων. Μέχρι και 24ωρο κινητό συνεργείο !Μία top επιχείρηση του κλάδου. Η  ΧΥΤΑΣ ΣΩΤ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ !

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


  Γενικά ο κάτοχος ενός αυτοκινήτου μα πιο ειδικά ο κάτοχος ενός επαγγελματικού οχήματος, αναζητά ελαστικά που αντέχουν στα δύσκολα. Αναζητά αυτά που καινοτομούν & εξελίσσονται. Αυτά που όχι μόνο υπόσχονται, αλλά πετυχαίνουν επιδόσεις. Mα και αυτά που στην τελική, αφορούν value for money επιλογές.

  Σε μία απαιτητική λοιπόν αγορά (και με υψηλά επίπεδα δημιουργικού ανταγωνισμού) οι εταιρίες αφιερώνουν ατελείωτες ώρες έρευνας και ανάπτυξης, έτσι ώστε να δημιουργήσουν σύγχρονα προϊόντα που να ανταποκρίνονται στα «θέλω και μπορώ» του επαγγελματία. Τα ελαστικά νέας γενιάς διαθέτουν  πιο ανθεκτικά υλικά στο μείγμα της γόμας τους, το πέλμα τους είναι σχεδιασμένο με νέους πρωτοποριακούς τρόπους και νέες, σύγχρονες τεχνολογίες. Μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων μπορούν να «επικοινωνήσουν» άμεσα με τον οδηγό ή με τον υπεύθυνο στόλου για το επίπεδο φθοράς τους, αλλά και για την πίεση τους.
  Έτσι λοιπόν πλέον δεν μιλάμε μόνο για ελαστικά, αλλά για προϊόντα αξιόπιστα, που συνεχώς βελτιώνονται και ακολουθούν τις νέες τάσεις στην εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας.

  Τα βρίσκεις σε 3 καταστήματα. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα ελαστικών !

  Η επιχείρηση ΧΥΤΑΣ ΣΩΤ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ διαθέτει και προσφέρει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, μια μεγάλη γκάμα ελαστικών (για ΙΧ και επαγγελματικά οχήματα).

  Ελαστικά για ΙΧ, 4Χ4, SUV, για moto,  για ελαφρά φορτηγά, για φορτηγά, ενώ η γκάμα μας καλύπτει και τις ανάγκες δομικών και γεωργικών μηχανημάτων, μέχρι και τα θηριώδη dumper. Premium και budget επιλογές – λύσεις για όλα τα οχήματα.

  Στις εγκαταστάσεις της, παρέχονται υπηρεσίες υψηλότατης ποιότητας, λόγω της πολυετούς εμπειρίας και εξειδίκευσης τους στον κλάδο, μα και λόγω της πελατοκεντρικής τους φιλοσοφίας! Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα προϊόντα που διατίθενται, προ-επιλέγονται με αυστηρότατα κριτήρια απόδοσης.

  Την τελευταία δεκαετία,  υπό  τον διακριτικό τίτλο ΧΥΤΑΣ Center και  την καθοδήγηση του Χύτα Παναγιώτη, διαθέτουν 3 καταστήματα. Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Ελευσίνας.  Σ`ένα επιβλητικό, σύγχρονο και συνάμα τεράστιο κτίριο 2.500 τ.μ. σε συνολική έκταση 6 στρεμμάτων στεγάζονται τα πάντα γύρω από τον κόσμο των ελαστικών και ζαντών! 

  Τι άλλο μπορείτε να βρείτε στις τεράστιες εγκαταστάσεις τους

  Μπορείτε να βρείτε από μικρά λάστιχα για καροτσάκια εργατών, λάστιχα για περονοφόρα οχήματα, για ΙΧ, 4Χ4, SUV, για moto,  για ελαφρά φορτηγά, για φορτηγά, ενώ η γκάμα τους καλύπτει και τις ανάγκες δομικών και γεωργικών μηχανημάτων, μέχρι και τα θηριώδη dumper.

  Eπίσης μπορείτε να βρείτε διάφορα Προιόντα & Αξεσουάρ αυτοκινήτου (Ζάντες, Υαλοκαθαριστήρες, Αλυσίδες χιονιού, Πατάκια κλπ).

  Από υπηρεσίες : Aναρτήσεις, αμορτισέρ, ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση, service-αλλαγή λαδιών, επισκευή ζαντών για ΙΧ κλπ).

  Σημειώστε πως η επιχείρηση διαθέτει και 24ωρο κινητό συνεργείο !


  Και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Ιταλικής εταιρείας ζαντών Fondmetal!

  Διαθέτουν μια μεγάλη συλλογή από ζάντες, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της ιταλικής εταιρείας ζαντών Fondmetal , με διαστάσεις από 15 έως 22  ίντσες και της ουκρανικής εταιρείας ζαντών Disla με διαστάσεις από 13 ίντσες έως 20. 
   
  Θα τους βρείτε στο κεντρικό κατάστημά επί της Ιεράς Οδού στην  Ελευσίνα, στον ¶γιο Δημήτριο (επί της Αγίου Δημητρίου 306) καθώς και στην Νέα Πέραμο Αττικής (επί της ΠΕΟΑΚ).

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »