Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
EUROPA PARKING

    EUROPA PARKING

    89.073 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2022)

    Με 24/7/365 παροχή υπηρεσιών, προσφέρει ασφάλεια και περιποίηση τόσο στο όχημα όσο και στον επαγγελματία οδηγό που επιλέγει τις άνετες εγκαταστάσεις του, για την εξυπηρέτηση του. 

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


    Το Europa parking ιδρύθηκε το 2011 στον Ασπρόπυργο Αττικής. Βασικός του στόχος είναι να παρέχει υπηρεσίες βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας στάθμευσης, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των επαγγελματικών σας οχημάτων και εμπορευμάτων όπως επίσης και την ασφαλή διαμονή των οδηγών.
    Βρίσκεται στη Θέση Συντριβάνι Ασπροπύργου, 2 χιλιόμετρα από την εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, από την Αττική οδό (οδικός άξονας που συνδέει την Ελευσίνα με την εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας και το αεροδρόμιο) και από το κέντρο του Ασπροπύργου. Η τοποθεσία είναι κομβική ενώ παράλληλα προσφέρει και την απαραίτητη ασφάλεια των οχημάτων που δέχεται στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του.

    Το Europa Parking διαθέτει 24ωρη φύλαξη, 365 μέρες το χρόνο καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, όπως επίσης και σύστημα παρακολούθησης με κάμερες ασφαλείας (CCTV). Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, περιμετρικά του χώρου και πάνω από την περίφραξη είναι τοποθετημένο διπλό συρματόπλεγμα ασφαλείας.

    Για την καλύτερη διαμονή των οδηγών διαθέτει αναψυκτήριο με φαγητό και γρήγορα σνακ, όπως επίσης και στεγασμένο χώρο 200 τετραγωνικών όπου κάποιος μπορεί να παραμείνει απολαμβάνοντας το φαγητό ή τον καφέ του.

    Σε σχέση με τις ανάγκες περιποίησης του φορτηγού σας το Europa Parking διαθέτει πλυντήριο φορτηγών εξοπλισμένο με ένα από τα καλύτερα πιεστικά πλυσίματος της αγοράς καθώς επίσης και καθαριστικά προϊόντα της υψηλότερης ποιότητας.

    Σημειώστε πως διαθέτει 100 θέσεις στάθμευσης φορτηγών, τουαλέτες και μπάνια, υψηλής ταχύτητας ίντερνετ (Wi Fi) και παροχή ρεύματος για φορτηγά ψυγεία.

    Το φιλικό και εκαπιδευμένο προσωπικό της εταιρείας, εστιάζει στην ικανοποί ηση των επαγγελματιών οδηγών που επιλέγουν το Europa Truck Parking για την εξυπηρέτηση τους.
     

    Θέση Συντριβάνι, Ασπρόπυργος, Αθήνα, https://www.truckparking.gr/
    https://www.facebook.com/europatruckparking/, [email protected],
    T: 21 0557 1030

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »