Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
POWER CLEAN

  POWER CLEAN

  65.223 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2022)

  Η εταιρεία Power Clean βασίζετε στην τεχνογνωσία αλλά και στην πολυετή εμπειρία που διαθέτει στον τομέα της απολίπανσης μεταλλικών εξαρτημάτων και στην κατασκευή ειδικών συσκευών καθαρισμού. Καθαρισμός DPF, ψυγείων, τεποζίτων & εξαρτημάτων με top εξοπλισμό !

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


  Power Clean - Πλυντήρια Μεταλλικών Εξαρτημάτων & Διαχείριση Επικίνδυνων Αποβλήτων

  Η  Power Clean ιδρύθηκε το 2006 από τον Πάνο Νικ. Νεκτάριο, πτυχιούχο  μηχανικό αυτοκινήτων, με έδρα την ΒΙ.ΠΕ. Ασπροπύργου.Η εταιρεία βασίζετε στην τεχνογνωσία αλλά και στην πολυετή εμπειρία που διαθέτει στον τομέα της απολίπανσης μεταλλικών εξαρτημάτων και στην κατασκευή ειδικών συσκευών καθαρισμού.
  Η Power Clean αδειοδοτήθηκε το 2007 με πανελλαδική `Αδεια Συλλογής -  Μεταφοράς και το 2014 με άδεια Προσωρινής Αποθήκευσης Επικίνδυνων Αποβλήτων,  όπως διαλύτες, υγρά φρένων, απορροφητικά υλικά, φίλτρα λαδιού, αντιψυκτικά (paraflou) κ.α.
   

  Ποιότητα Power clean
  Η εταιρεία είναι σε θέση να δώσει κατευθύνσεις, προτάσεις αλλά και λύσεις, προσφέροντας ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών, που αφορά το πλυντήριο μεταλλικών εξαρτημάτων.

  Τεχνολογία Power clean
  Η Power clean είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρείας TEKNOX.
  Η TEKNOX με την πρωτοπόρα τεχνολογία στα μηχανήματα δίνει λύσεις για την πλύση εξαρτημάτων .

  Καθαριότητα Power clean 
  Η Power Clean έχει εδραιωθεί ως αξιόπιστος συνεργάτης, με σύγχρονη αντίληψη, αλλά και ευαισθησία για το περιβάλλον.

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

  Αναλαμβάνουν τον καθαρισμό από φίλτρα μοκροσωματιδίων (DPF), τεπόζιτα , τουρμπίνες , έμβολα κ.α. χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες μεθόδους βασισμένες στη σύγχρονη τεχνολογία και στην πολυετή εμπειρία.
  • Καθαρισμός DPF(Φίλτρο μικροσωματιδίων )

  Τα Φίλτρα Σωματιδίων Πετρελαίου (DPF) τοποθετούνται σε οχήματα με κινητήρες πετρελαίου (diesel), με σκοπό τη συγκράτηση της αιθάλης που εκπέμπουν, ώστε να αποφεύγεται η ρύπανση της ατμόσφαιρας. Όταν το φίλτρο μπλοκάρει από αιθάλη, λόγω διαφόρων αιτίων τότε, ή θα πρέπει να οδηγηθείτε στην αντικατάστασή του, λύση πολύ δαπανηρή, ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού που σας προσφέρει η Power Clean.

  Αναλαμβάνουν τον καθαρισμό των φίλτρων σας, χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, βασισμένες στη σύγχρονη τεχνολογία, οι οποίες αναγεννούν στην κυριολεξία τα DPF , χωρίς περιβαλλοντική επιβάρυνση. Ταυτόχρονα, η εταιρεία σας παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας (12μηνη ή 80.000 χλμ).

  Το προσωπικό τη Power clean, σεβόμενοι το χρόνο εργασίας σας, παραλαμβάνουν από το χώρο σας (εντός Αττικής) και σας επιστρέφουν το "αναγεννημένο" DPF εντός 24 ωρών. Στόχος και σκοπός τους είναι να καλύπτουν  τις ανάγκες σας στις επαγγελματικές σας απαιτήσεις και αναζητήσεις, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και σε συνδυασμό με την ποιότητα που πάντα προσφέρει η Power Clean σε όλες τις υπηρεσίες της. 

  • Καθαρισμός Ψυγείων
  • Καθαρισμός Τεποζίτων
  • Καθαρισμός Εξαρτημάτων
  Στα προϊόντα της εταιρείας  Power Clean θα βρείτε τα εξής:
  Διαθέτουν ειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού στον χώρο του αυτοκινήτου, ρεκτιφιέ, μοτό, επισκευές μηχανών θαλλάσης αλλά και σε προϊόντα καθαρισμού γενικής χρήσης (καθαριστικά, χημικά, πανιά, στουπιά, λιπαντικά) .
  • Υγρά Καθαρισμού
  • Ανταλλακτικά Πλυστικών Εξαρτημάτων
  • Αναλώσιμα είδη

  Στα μηχανήματα της εταιρείας  Power Clean θα βρείτε τα εξής:
  Παρέχουν κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και διάθεση μηχανημάτων καθαρισμού απολίπανσης μεταλλικών εξαρτημάτων αναλόγος τις αναγκες του πελάτη.
  • Αυτόματα Πλυντήρια
  • Υδροβολή
  • Πλυστικά Μηχανήματα Χειροκίνητα
  • Μηχανήματα Υπερήχων

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »