Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Στον ίδιο χώρο, έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει το πλύσιμο του φορτηγού σας αλλά και την γενικότερη φροντίδα του με υπηρεσίες όπως λίπανση και γρασάρισμα.

Στον ίδιο χώρο, έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει το πλύσιμο του φορτηγού σας αλλά και την γενικότερη φροντίδα του με υπηρεσίες όπως λίπανση και γρασάρισμα.

    VELVET PARKING

    88.784 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2022)

    Σε στρατηγικό σημείο διέλευσης. Με υπηρεσίες "άστο πάνω μας". Με ασφάλεια για όχημα, οδηγό και φορτίο. Ένα ολοκληρωμένο rest point με πακέτο υπηρεσιών για τον επαγγελματία οδηγό.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


    Τα Velvet Parking βρίσκονται σε 2 τοποθεσίες στον Ασπρόπυργο,  στο πιο νευραλγικό σημείο διακίνησης αγαθών, με εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού
    Εκεί σε μια συνολική έκταση 20.000 τ.μ. και με 200 διαθέσιμες θέσεις parking, μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας για όσο χρόνο χρειάζεται και όποτε επιθυμείτε (καθότι λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα,  7 μέρες την εβδομάδα) διευκολύνοντας σας, πάντα με την ασφάλεια και τη σιγουριά που δίνει η αδιάκοπη φύλαξη από κάμερες ασφαλείας και πάντα με ταχύτητα και ευγένεια.
     
    Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις εστίασης, δίνοντας σας την δυνατότητα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης σε έναν άνετο χώρο που περιλαμβάνει ακόμα και εγκαταστάσεις υγιεινής (όπως ντους με ζεστό νερό).
     
    Στον ίδιο χώρο, έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει το πλύσιμο του φορτηγού σας αλλά και την γενικότερη φροντίδα του με υπηρεσίες όπως λίπανση και γρασάρισμα, μεγιστοποιώντας την αξιοποίηση του χρόνου σας, όσο εσείς περιμένετε. Να σημειωθεί εδώ πως τηρούνται όλοι οι κανόνες που αφορούν τα μέτρα ασφαλείας σε σχέση με την πανδημία
     
    Επιπρόσθετα η εφαρμογή Truck Parking Europe θα σας δείξει την πιο γρήγορη διαδρομή από και προς το Velvet Parking ενώ επίσης σας παρέχει τις σωστές πληροφορίες σχετικά με τις οδικές αρτηρίες και τα πρατήρια καυσίμων κοντά στη διαδρομή σας.
     
    1st Velvet Parking: Μεγαρίδος 8 , Ασπρόπυργος
    ¶ριστες κτιριακές εγκαταστάσεις 12.000 τ.μ. με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό όπου τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας κατά του Covid. Διαθέτει 100 θέσεις parking, WC, ντους με ζεστό νερό επί 24ώρου βάσης, εστιατόρια, δωρεάν WiFi internet, πλυντήριο, λιπαντήριο & γρασάρισμα. Έχετε την δυνατότητα να νοικιάσετε θέσεις είτε ημερήσιες, είτε μηνιαίες με φύλαξη από κάμερες ασφαλείας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
     
    2nd Velvet Parking: Αγίου Γεωργίου & Μεγαρίδος 164, Ασπρόπυργος
    Οι νέες άψογες κτιριακές εγκαταστάσεις 8.000 τ.μ βρίσκονται μετά την πίστα καρτ και διαθέτουν 100 θέσεις parking. Επιπλέον θα βρείτε WC, ντους με ζεστό νερό επί 24ώρου βάσης, εστιατόρια, δωρεάν WiFi internet και φύλαξη από κάμερες ασφαλείας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
     
    Μεγαρίδος 8, Αγίου Γεωργίου & Μεγαρίδος 164, Ασπρόπυργος  Τ: 2105582420, https://app.truckparkingeurope.com/,
    http://velvet.com.gr/
    www.facebook.com/pages/Velvet/181499825390927/

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »