Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
AVIN PARKING

  AVIN PARKING

  65.219 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2022)

  Μια σύγχρονη επιχείρηση στημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες ασφάλειας, ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, χιλιάδων επαγγελματιών οδηγών. Οι υπηρεσίες της συμβάλουν σε περισσότερη ασφάλεια και στον δρόμο, διαβάστε πιο κάτω γιατί.

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


  Ένα πρατήριο ανεφοδιασμού καυσίμων και ταυτόχρονα ένας άνετος χώρος στάθμευσης (Parking). Aπό εκείνες τις επιχειρήσεις που με non stop λειτουργία, παραμένουν πιστές στον βασικό τους στόχο, να προσφέρουν ΛΥΣΕΙΣ στον  επαγγελματία οδηγό.
  Mε έδρα το κομβικό (και για τις διελεύσεις χιλιάδων βαρέων επαγγελματικών οχημάτων) σημείο της περιοχής του Ασπροπύργου.

  Λειτουργεί καθημερινά επί 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα ως πρατήριο καυσίμων υψηλής ποιότητας με την "σφραγίδα" της  Avin και με υπηρεσίες Parking.  To πρατήριο της επιχείρησης διαθέτει πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, βενζίνη, φυσικό αέριο και Adblue.

  Σε σχέση με την στάθμευση και φύλαξη επαγγελματικών οχημάτων, λειτουργεί ημερήσιο αλλά και μηνιαίο parking. Στο πακέτο των υπηρεσιών που παρέχει περιλαμβάνεται πλυντήριο και λιπαντήριο φορτηγών οχημάτων (αλλά και I.X.) προσφέροντας μια σειρά παροχών περιποίησης και συντήρησης  σε ένα 100% ασφαλές περιβάλλον με ταχύτατη εξυπηρέτηση (fast lane).

  Στον άνετο χώρο του o επισκέπτης των εγκαταστάσεων του, βρίσκει και Auto Market (για μικροαγορές) εστιατόριο, δωρεάν WiFi internet και χώρο παραμονής.

  Στόχος το να έχει ο οδηγός "στιγμές χαλάρωσης" έπειτα από ένα μακρύ ταξίδι και να συνεχίσει κατά το δυνατόν πιο ξεκούραστος και με ασφάλεια, τον δρόμο του καθώς όλοι πλέον γνωρίζουν πως η απόσπαση προσοχής (και αρκετά από τα περιστατικά ατυχημάτων στον δρόμο) οφείλονται και στην κούραση ενός οδηγού.
   
  Αvin Ασπρόπυργος λοιπόν, μια εξαιρετική πρόταση ανάπαυλας, μια εμπειρία ασφάλειας και εξυπηρέτησης και για επαγγελματίες οδηγούς, τους ανθρώπους δηλαδή που μοχθούν καθημερινά καλύπτοντας ατελείωτα χιλιόμετρα, μεταφέροντας προϊόντα και αγαθά για όλους μας.
   
  Avin Ασπρόπυργος
  Διέυθυνση: Μεγαρίδος 41, Ασπρόπυργος, 
  Facebook: 
  https://www.facebook.com/etekaaspro/,

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »