Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
AΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ

    AΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ

    88.766 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2022)

    Το συνεργείο Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης και επισκευής φορτηγών και νταλικών εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας εγγυημένες και οικονομικές υπηρεσίες. 

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


    Διαθέτοντας ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο και εξειδικευμένο συνεργείο φορτηγών καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούν να ανταπεξέλθουν σε εργασίες και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο φορτηγό ή την νταλίκα σας.
    Η εταιρεία  Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε, ιδρύθηκε από τον Πέτρο Τσιντσιλώνη το 1972. Έκτοτε οι δύο υιοί του οι οποίοι εργάζονταν στην εταιρεία αποκομίζοντας γνώσεις και εμπειρία στις επισκευές νταλικών, συνέχισαν το έργο του και την πορεία του και το 2005 η εταιρεία μεταβιβάσθηκε σε αυτούς.

    Η εξελικτική πορεία της επιχείρησης συνεχίστηκε με την αναβάθμιση των γνώσεων και της εμπειρίας και των δύο μελών μέσω παρακολούθησης σεμιναρίων και τεχνικών δειγμάτων και με την απόκτηση έγκυρων πιστοποιήσεων και διπλωμάτων εγκεκριμένων από το ελληνικό κράτος.

    Η εταιρεία άρχισε να δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς όπως: η επισκευή παντός τύπου βυτίων, σιλοφόρων, τρακτόρων και ειδικών κατασκευών πάνω σε αυτά. Το 2019 η εταιρεία αναβαθμίστηκε ακόμα περισσότερο σε υπηρεσίες, αφού μπήκε και στο χώρο της επισκευής σκαφών αναψυχής (yacht).

    Έκτοτε η πορεία της εταιρείας είναι διαρκώς ανοδική…

    Στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις επί της οδού Αγίας Παρασκευής 18 στον Ασπρόπυργο λειτουργεί ένα πλήρως οργανωμένο συνεργείο, επανδρωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό, άριστα εκπαιδευμένο, έτοιμο να καλύψει κάθε σας ανάγκη με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

    Βελτιώσεις από την  Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε
    Βελτίωση οδικής συμπεριφοράς με τις ανάλογες μετρήσεις και τις απαιτήσεις του συρμού σας. Επιτυγχάνουν και σωστή κατανομή κατ` άξονα και ομοιόμορφη φθορά ελαστικών μα τα ανάλογα ζυγολόγια που θα σας ζητήσουν.

    Με γνώμονα την ασφαλή λειτουργία της νταλίκας σας, το συνεργείο Αφοί Π. Τσιντσιλώνη Ο.Ε. πραγματοποιεί βελτιώσεις οδικής συμπεριφοράς επικαθήμενων και συρόμενων νταλικών, που σας επιτρέπουν να απολαύσετε τα οδικά σας ταξίδια χωρίς άγχος.

    Έχοντας σαν πολύτιμο οδηγό τη μακρόχρονη εμπειρία τους, πραγματοποιούν τη σχετική διάγνωση στο όχημά σας και προβαίνουν στην καλύτερη δυνατή λύση για αυτό.

    Ακόμη, διασφαλίζουν ότι υπάρχει σωστή κατανομή φορτίων πάνω στους άξονες καθώς και στους τράκτορες, με υπευθυνότητα και συνέπεια.

    Ειδικές Κατασκευές για Φορτηγά
    Το συνεργείο αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές σιδήρουαλουμινίου & inox για φορτηγά οχήματα, με υπευθυνότητα και συνέπεια.

    Εξασφαλίστε μεγάλη αντοχή και υψηλή αισθητική, με ειδικές ανοξείδωτες κατασκευές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

    Μετατροπές από την  Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε
    Το έμπειρο έμψυχο δυναμικό του συνεργείου Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε. αναλαμβάνει μετατροπές συστημάτων φορτηγών αυτοκινήτων από διαξονικά σε τριαξονικά, για αλλαγή χρήσης από τους ιδιοκτήτες τους.
    Ακόμα, πραγματοποιούνται και υψομετρικές μετατροπές ανάλογα με τη ζεύξη που υπάρχει με το βυτίο, πάντα με κορυφαία εξυπηρέτηση και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

    Ανταλλακτικά
    Στο συνεργείο Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε. θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά για το όχημά σας, από επώνυμους οίκους όπως JOST, SAF, MONROE, SACHS, BPW και GF.

    Διατηρήστε ψηλά την απόδοση του φορτηγού ή του τράκτορά σας, εμπιστευόμενοι την έμπειρη ομάδα του συνεργείου και την εγγύηση ποιότητας των κορυφαίων brands.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »