Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    88.966 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2022)

    Η εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ αποτελεί μία εκ των κορυφαίων εταιρειών που προμηθεύει καινούργια ανταλλακτικά φορτηγών, λεωφορείων και νταλικών όλη την Ελλάδα.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


    Η εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ εδώ και 30 χρόνια προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα. Η μεγάλη της πείρα στον χώρο των ανταλλακτικών φορτηγών, εγγυάται τις καλύτερες τιμές της αγοράς στα ανταλλακτικά.
    Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι μετά από χρόνια εξυπηρέτησης οι επαγγελματίες οδηγοί εμπιστεύονται την εταιρεία για την ποιότητα που προσφέρει σε  καινούρια ανταλλακτικά.

    Λίγα λόγια για την εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ...
    Η εταιρεία "K. Μαρμαρίδης - Ανταλλακτικα Φορητών" από το 1992 δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών φορτηγών, λεωφορείων και νταλικών, με πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

    Αρχικά η εταιρεία ξεκίνησε με μόνο ένα άτομο, τον Μαρμαρίδη Κωνσταντίνο στο Κερατσίνι, ο οποίος με πολύ κόπο κατάφερε να αναπτυχθεί και να γίνει γνωστός μέσα από την επαγγελματικότητα του και την αγάπη του για αυτή την δουλειά ως έμπορος.

    Η εταιρεία έχει οικογενειακή νοοτροπία καθώς πλέον αποτελείτε από τρία άτομα, τα δύο του παιδιά (Χρυσάνθη και Βαγγέλης) μαζί με τον ίδιο. Ο καλύτερος συνδυασμός από το παρελθόν και το μέλλον, τους έκανε ακόμα καλύτερους στο χώρο του εμπορίου, με καλύτερες τιμές στα προϊόντα, ακόμα και από μεγάλες εταιρείες.

    Το 2008 εγκαταστάθηκαν σε τοποθεσία στον Ασπρόπυργο, το όραμα και το πάθος για το εμπόριο, την γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών, τους εξέλιξαν σε μια από τις πιο ενεργητικές, αποδοτικές και φιλόξενες εταιρείες στο χώρο του εμπορίου του ανταλλακτικού φορτηγών.

    Από το 1992 έχουν επικεντρωθεί σε γνήσια ανταλλακτικά φορτηγών, λεωφορείων και νταλικών Wabco, Knorr bremse, Haldex.

    - Το 2009 επέκτειναν ακόμα περισσότερο την γκάμα μας και με After Market ανταλλακτικά, ώστε να κάνουν ακόμα πιο εύκολη την επιλογή στον πελάτη και για την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

    - Το 2015 ξεκίνησαν κάτι που δεν είχε έρθει ακόμα στην Ελλάδα, δοκιμαστικά πρώτα, και μετά ως μόνιμη, αξιόπιστη, φθηνή λύση και με εγγύηση από 6 μηνών από τους ίδιους, δημιουργώντας έτσι  ένα δυνατό όπλο, το όνομα αυτής "ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ".


    Επιστρέψτε τους το παλιό και μπορείτε να έχετε ακόμα καλύτερη τιμή σε βαλβίδες: WabcoKnorr BremseHaldex. Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε και ανακατασκευασμένες βαλβίδες, γνήσιες σε ηλεκτρικό και στο μέρος του αέρα.

    Υπηρεσίες & Προϊόντα της εταιρείας ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
    Αξίζει να σημειώσουμε πως η εταιρεία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, όπως: Wabco, Knorr Bremse, Haldex κ.α. 

    Στα προϊόντα τους θα βρείτε τα εξής:
    • WABCO
    • Knorr Bremse
    • Haldex
    • Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά
    • Αεροφούσκες
    • Τακάκια και Δισκόπλακες

     

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »