Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Πλήθος επιλογών διασκεύης για το Fiat Ducato, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί με σταθερή ή ανατρεπόμενη καρότσα και μονή ή διπλή καμπίνα.

Πλήθος επιλογών διασκεύης για το Fiat Ducato, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί με σταθερή ή ανατρεπόμενη καρότσα και μονή ή διπλή καμπίνα.

Τρομάζουν οι μεταφορικές δυνατότητες του νέου Piaggio Porter NP6, σε σχέση πάντα με τις διαστάσεις και το βάρος του.

"Τρομάζουν" οι μεταφορικές δυνατότητες του νέου Piaggio Porter NP6, σε σχέση πάντα με τις διαστάσεις και το βάρος του.

  • Πλήθος επιλογών διασκεύης για το Fiat Ducato, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί με σταθερή ή ανατρεπόμενη καρότσα και μονή ή διπλή καμπίνα.
  • Τρομάζουν οι μεταφορικές δυνατότητες του νέου Piaggio Porter NP6, σε σχέση πάντα με τις διαστάσεις και το βάρος του.

Αστικές λύσεις για τον κατασκευαστικό κλάδο

41.287 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2022)

Από τη στιγμή που πολλά εργοτάξια βρίσκονται εντός ή πλησίον πόλεων, απαιτούνται ευέλικτα οχήματα με συμπαγείς διαστάσεις, τα οποία ωστόσο θα διαθέτουν υψηλές μεταφορικές δυνατότητες. Ας δούμε 2 μοντέλα -ένα μικροσκοπικό (Piaggio Porter NP6) και ένα μεγάλο (Fiat Ducato)- που ταιριάζουν «γάντι» (και) στον κατασκευαστικό κλάδο.

Στην πόλη με Ducato & Porter για οικοδομικά υλικά!

  • Ducato Flatbed ή Tipper με μονή ή διπλή καμπίνα
  • Καρότσα έως 8,5 τ.μ. και μέγιστο ωφέλιμο 1.715 κιλά το Fiat
  • Σε 3 εκδόσεις και έως 1.400 παραλλαγές το Porter
  • Το Piaggio που μεταφέρει μεγαλύτερα φορτία από το βάρος του
 
Ιδανικά για τη μεταφορά χύδην (χύμα) φορτίων είναι τα επαγγελματικά οχήματα που φέρουν ανοικτή καρότσα, η οποία -ανάλογα με τη χρήση και τις επιχειρησιακές ανάγκες- μπορεί να είναι σταθερή ή να φέρει μηχανισμό ανατροπής, ώστε να αδειάζει πιο γρήγορα. Τα εν λόγω οχήματα έχουν και αυτά ευρύ πεδίο εφαρμογών, αν και σε ένα κλάδο μάλλον ταιριάζουν λίγο περισσότερο…
 
Λόγος γίνεται για τον κατασκευαστικό κλάδο, ο οποίος χρειάζεται οχήματα να μεταφέρουν από χαλίκια μέχρι τεράστια (σε όγκο και βάρος) οικοδομικά υλικά. Μιλάμε δηλαδή για τα εργοτάξια όπου «σηκώνονται» οικοδομές -από μικρά σπίτια μέχρι ουρανοξύστες- και στα οποία δραστηριοποιείται ένα μεγάλο εύρος οχημάτων. Εκεί θα δείτε από επιβατικά οχήματα για τη μεταφορά προσωπικού μέχρι βαρέα φορτηγά και από κομπρεσέρ μέχρι γιγάντιους γερανούς.


"Τρομάζουν" οι μεταφορικές δυνατότητες του νέου Piaggio Porter NP6, σε σχέση πάντα με τις διαστάσεις και το βάρος του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Για το κλεινόν άστυ

Εργοτάξια, όμως, δεν υπάρχουν μόνο στα βουνά και στα …λαγκάδια. Αντιθέτως, τα περισσότερα βρίσκονται εντός αστικού κλοιού, όπου απαιτείται ευελιξία και ικανότητα χειρισμών σε περιορισμένο χώρο. Σε αυτές τις οικοδομές, συχνά θα δείτε οχήματα με συμπαγείς διαστάσεις να μεταφέρουν οικοδομικά υλικά. Οχήματα που αποτελούν συνήθως van στις εκδόσεις σασί, στα οποία έχει τοποθετηθεί μια καρότσα (σταθερή ή ανατρεπόμενη) είτε απευθείας από το εργοστάσιο κατασκευής του μοντέλου είτε σε δεύτερο χρόνο από κάποιον εξειδικευμένο αμαξοποιό.
 
Τα εν λόγω οχήματα του κατασκευαστικού (κυρίως) κλάδου προσφέρονται σε «άπειρες» επιλογές σε ό,τι αφορά στα αμαξώματα και την αρχιτεκτονική τους: με μονή ή διπλή καμπίνα, με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο, με τετρακίνηση ή όχι, με μονούς ή διπλούς πίσω τροχούς, με σταθερή καρότσα ή μηχανισμό ανατροπής (και με πόσες λειτουργίες;). Τα παραπάνω είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που έχει να απαντήσει ο υποψήφιος αγοραστής, ο οποίος μάλλον θα πρέπει να έχει ήδη στον νου του ότι σύντομα και εδώ θα επικρατήσει η ηλεκτροκίνηση.
 
Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα ασχολούμαστε με δύο αρκετά διαφορετικές προτάσεις/λύσεις. Από τη μία έχουμε ένα Μεγάλο Van στην έκδοση σασί που φέρει καρότσα. Αλλά όχι ένα οποιοδήποτε μοντέλο, αλλά αυτό που πρωταγωνιστεί πανευρωπαϊκά: το νέο Fiat Ducato. Από την άλλη έχουμε τον Βενιαμίν της κλάσης, το οποίο αποτελεί την επιτομή της αστικής ευχρηστίας (και οικονομία), ενώ την ίδια στιγμή σε ξαφνιάζει ευχάριστα με τις μεταφορικές του δυνατότητες. Λόγος γίνεται για το ολοκαίνουργιο Piaggio Porter NP6, το οποίο μεταφέρει μεγαλύτερο φορτίο από το βάρος του!
 
Δείτε περισσότερα για τα δύο μοντέλα στις ενότητες που ακολουθούν:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »