Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στο 2019, η Renault Trucks αναμένεται να παρουσιάσει τις πρώτες προτάσεις της στον κλάδο των –ηλεκτροκίνητων- βαρέων επαγγελματικών οχημάτων.

    Renault Trucks: Ηλεκτροκίνητες προτάσεις από το 2019

    14.782 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2018)

    Στις αρχές του 2018, με επίσημη ανακοίνωση της, η Renault Trucks ανακοίνωσε πως κατά τη διάρκεια του 2019 θα είναι σε θέση να παρουσιάσει την πρώτη επίσημη πρόταση της στον κλάδο των ηλεκτροκίνητων βαρέων επαγγελματικών οχημάτων. Για τον λόγο αυτό εξάλλου έχει δημιουργηθεί μια ξεχωριστή γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Blainville-sur-Orne, στη Νορμανδία.
    Δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως η Renault Trucks έχει ήδη να επιδείξει σημαντικές επενδύσεις στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης από το 2009 και έχει ήδη συνεργαστεί με πολλαπλές εταιρείες όπως π.χ. οι Guerlain, Carrefour, Nestle κ.ά. στο στάδιο των δοκιμών εξέλιξης διαφόρων πρωτοτύπων και τεχνολογιών.
    Οι εν λόγω δοκιμές αφορούν σε οχήματα με μεικτό βάρος από 12t. – 16t. με στόχο την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων αναφορικά με τις συνθήκες χρήσης, την αποδοτικότητα των μπαταριών, τις υποδομές φόρτισης αλλά και τη συντήρηση των μελλοντικών ηλεκτροκίνητων φορτηγών της εταιρείας.
    Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως, από το το 2010 η Renault Trucks προσφέρει την ηλεκτροκίνητη έκδοση του ελαφρού φορτηγού «Maxity» (μεικτό 4,5t.) ενώ, η τεχνογνωσία της –μητρικής- Volvo Trucks, σίγουρα θα προσφέρει σημαντικές λύσεις στη γαλλική εταιρεία προκειμένου να είναι σε θέση να προετοιμάσει τις κατάλληλες προτάσεις για τους πελάτες της έως το 2019.