Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing
Ελάχιστη αναμονή της τάξης του ενός μήνα παρατηρείται στην παρούσα φάση στις παραδόσεις νέων παραγγελιών.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ελάχιστη αναμονή της τάξης του ενός μήνα παρατηρείται στην παρούσα φάση στις παραδόσεις νέων παραγγελιών.

Ετοιμοπαράδοτα επαγγελματικά: Από Μάρτη και μετά!

8.538 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2022)

Στο ρεπορτάζ μας επιβεβαιώσαμε πως οι διεθνείς δυσκολίες στις παραδόσεις νέων οχημάτων θα ομαλοποιηθούν σταδιακά από το καλοκαίρι και ύστερα με… ροές αρκετών μοντέλων από Μάρτη. Ενημερωθείτε για όσα πρέπει να γνωρίζετε για εταιρείες & μοντέλα που αξίζουν τα λεφτά και την ολιγόμηνη αναμονή τους! Φυσικά, ORDER now (και μπείτε στη λίστα αναμονής)!

Πότε θα πάρεις τα κλειδιά του νέου «συνεργάτη» σου!

  • Ελάχιστη αναμονή 1 – 2 μήνες
  • Στους 4 – 6 μήνες ο μέσος όρος αναμονής
  • Ελάχιστα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα
  • Σε ποιες περιπτώσεις η αναμονή υπερβαίνει το 1 έτος;
 
Οι συνεχόμενες προκλήσεις με τις οποίες η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία έχει έρθει αντιμέτωπη κατά τη διάρκεια της τελευταίας 3ετίας (χρηματοπιστωτική κρίση, πανδημία, έλλειψη ημιαγωγών και πρώτων υλών, αυξήσεις στα μεταφορικά κόστη κ.ά.), χωρίς να παραβλέπουμε την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία και τα όποια… απόνερα θα έχει σε ό,τι αφορά στην ενεργειακή κρίση, έχουν επιφέρει σαφή πλήγματα στην εύρυθμη λειτουργία των γραμμών παραγωγής, όλων ανεξαιρέτων των εταιρειών, τόσο σε πανευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Η πρώτη και σαφέστερη ένδειξη των εν λόγω προβλημάτων είναι χωρίς αμφιβολία, οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στις παραδόσεις νέων οχημάτων.


Λίγα είναι τα ετοιμοπαράδοτα ελαφρά επαγγελματικά αυτήν τη στιγμή.

Λίγα είναι τα ετοιμοπαράδοτα ελαφρά επαγγελματικά αυτήν τη στιγμή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μεγαλύτερες οι καθυστερήσεις στα βαρέα

Το εν λόγω πρόβλημα δεν εστιάζεται φυσικά μόνο στον τομέα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων καθώς, αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στα επιβατικά οχήματα, χωρίς να παραβλέπουμε τους ακόμη μεγαλύτερους χρόνους παράδοσης μιας νέας παραγγελίας, που παρατηρούνται στην περίπτωση των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων όλων των τύπων, δεδομένων των ιδιαιτεροτήτων που εμφανίζουν σε σχέση με τα ελαφρά.
 
Προκειμένου να σας προσφέρουμε μια όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση αναφορικά με το τι ισχύει στην ελληνική αγορά, επικοινωνήσαμε με τις ελληνικές αντιπροσωπείες όλων των αυτοκινητοβιομηχανιών που σχετίζονται με την αγορά ελαφρών επαγγελματικών και συγκεντρώσαμε στοιχεία αναφορικά με τους χρόνους αναμονής στις παραδόσεις των νέων παραγγελιών που γίνονται στην παρούσα φάση.

Στα δάχτυλα του ενός χεριού τα ετοιμοπαράδοτα

Φυσικά, οι περιπτώσεις ετοιμοπαράδοτων οχημάτων ουσιαστικά… μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι και τόσο δραματικά, δεδομένου ότι, το 4μηνο είναι ουσιαστικά ο μέσος όρος για την παραλαβή ενός νέου ελαφρού επαγγελματικού, στις περιπτώσεις φυσικά που ο πελάτης δεν έχει πολυσύνθετες απαιτήσεις ως προς τη διαμόρφωση του.
 
Βέβαια, όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες που ακολουθούν, μπορούν να αλλάξουν δραστικά ανά πάσα στιγμή, εξαιτίας και των μεταβολών στον προγραμματισμό της παραγωγής της εκάστοτε εταιρείας (και ανά μοντέλο) και για τον λόγο αυτό, ORDER now και μπείτε στη λίστα για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει!
 
Δείτε αναλυτικά τι ισχύει ανά εταιρεία στις ενότητες που ακολουθούν:

Citroen: Σε 4 – 6 μήνες

Fiat Professional: Από την άνοιξη οι παραδόσεις του νέου Scudo

Jeep: Τουλάχιστον 6μηνο αναμονής για το Gladiator

Maxus Motors: Ελάχιστη αναμονή 4 μηνών

Mercedes-Benz Vans: Νωρίτερα οι ηλεκτρικές εκδόσεις!

Nissan: «Πεντάμηνο» για τα νέα Interstar, Primastar & Townstar

Peugeot Professionnel: Από ετοιμοπαράδοτα έως και αναμονή 7 μηνών

Piaggio: Παραδόσεις ακόμη και σε έναν μήνα!

Renault PRO+: Ετοιμοπαράδοτο το νέο Express

Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα: Ετοιμοπαράδοτο το Transporter

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »