Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

KIA & Geotab συνεργάζονται στο πλαίσιο της βιώσιμης κινητικότητας

1.580 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2024)
KIA & Geotab συνεργάζονται στο πλαίσιο της βιώσιμης κινητικότητας

KIA & Geotab συνεργάζονται στο πλαίσιο της βιώσιμης κινητικότητας

  • KIA & Geotab συνεργάζονται στο πλαίσιο της βιώσιμης κινητικότητας
  • KIA & Geotab συνεργάζονται στο πλαίσιο της βιώσιμης κινητικότητας

-Νέες λύσεις λογισμικού για τη σειρά Van, PBV, της ΚIA
-Πλήρης επισκόπηση λειτουργιών τόσο για τους οδηγούς, όσο και για τους διαχειριστές των στόλων
-Οι λύσεις της διαχείρισης οχημάτων θα μπορούν να εφαρμοστούν και σε άλλες μάρκες

Νέες λύσεις λογισμικού για τη σειρά Van, PBV, της ΚIA

Στην ανακοίνωση της συνεργασίας της με την εταιρεία Geotab - που ειδικεύεται στις λύσεις διαχείρισης συνδεδεμένων οχημάτων – προχώρησε η KIA Connect, στο πλαίσιο της IAA Transportation 2024.
Υπενθυμίζουμε πως η κορεάτικη εταιρεία έχει ήδη λανσάρει τη σειρά Van οχημάτων, με την ονομασία PBV (βλ. Platform Beyond Vehicles), τα οποία αναμένεται να φέρουν νέα δεδομένα στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας. Αυτό, γιατί το καθεστώς λειτουργίας τους περιλαμβάνει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, όπου συνδυάζονται προηγμένες λύσεις λογισμικού.
Κι εδώ είναι που έρχεται και προστίθεται στην εξίσωση η Geotab, ενσωματώνοντας μια σειρά από λύσεις δεδομένων, με βελτιωμένη τεχνολογία, καινοτόμα συστήματα, βελτιστοποίηση διαδρομών και χαρακτηριστικά ασφαλούς οδήγησης.
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, λοιπόν, η Geotab θα παράσχει μια white-label πλατφόρμα διαχείρισης στόλου, μια εφαρμογή διαχείρισης στόλου, μια εφαρμογή οδηγού, καθώς και μια ενσωμάτωση infotainment εντός του οχήματος για τα οχήματα Kia PBV. Η συνεργασία θα καλύψει επίσης πρόσθετα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των προηγμένων δυνατοτήτων δρομολόγησης για τα ηλεκτρικά οχήματα με αυτοματοποιημένες συστάσεις στάσεων φόρτισης και Digital Key 2.0.
Επιπλέον, θα ενσωματώνονται απρόσκοπτα και οι υπηρεσίες Kia Charge, που αφορούν στις συμβάσεις φόρτισης και στη διαχείριση τιμολόγησης, ώστε οι ιδιοκτήτες στόλου να μπορούν να βλέπουν και να διαχειρίζονται όλα τα τιμολόγια φόρτισης με βάση διαφορετικούς τύπους συμβάντων (βλ. δημόσια, οικιακή ή αποθήκη φόρτισης).
 

Συνέχεια του άρθρου >>>