Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η επιβατική έκδοση της νέας γενιάς του Vivaro θα φέρει την ονομασία «Zafira Life» και θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Διεθνή Έκθεση Βρυξελλών.

Το νέο Opel Zafira Life θα διατίθεται σε τρία μήκη αμαξώματος με μήκος από 4,60 – 5,30μ.

Ιδιαίτερα ευρύχωρος, πρακτικός και με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας ο εσωτερικός διάκοσμος του μοντέλου.

Η είσοδος των επιβατών γίνεται μέσω έως και δύο πλευρικών θυρών που μπορούν να ελέγχονται και ηλεκτρικά ενώ…

… στο εσωτερικό θα υπάρχουν εντυπωσιακές δυνατότητες εξατομίκευσης, ακόμη και για μεταφορές επιβατών σε «VIP» περιβάλλον.

ΝΕΟ «Zafira Life» από την Opel

3.763 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2019)

Η Opel ανακοίνωσε πως η νέα –επιβατική- έκδοση του Vivaro, θα ονομάζεται πλέον «Zafira Life», υιοθετώντας την ονομασία του επιτυχημένου εμπορικά, επιβατικού πολυμορφικού της οχήματος.

Η νέα γενιά του συγκεκριμένου πολυθέσιου επιβατικού οχήματος της Opel, αναμένεται να πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της, στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, που διοργανώνεται από 19 – 27 Ιανουαρίου ενώ, οι παραγγελίες ξεκινούν από τον Φεβρουάριο.
Το νέο Opel Zafira Life θα είναι διαθέσιμο σε τρία μήκη αμαξώματος («Small»: 4,60μ., «Medium»: 4,95μ, «Large»: 5,30μ.), ενώ θα είναι σε θέση να υποστηρίξει εννέα επιβάτες σε όλες τις εκδόσεις του.
Βασισμένο πλέον σε κοινά μηχανικά μέρη με τις αντίστοιχες επιβατικές εκδόσεις των εκπροσώπων της Citroen (Spacetourer), της Peugeot (Traveller) και της Toyota (Proace Verso), το νέο Opel Zafira Life, είναι δεδομένο πως διαθέτει βαθμολογία πέντε αστέρων στις δοκιμές ελεγχόμενης πρόσκρουσης του Euro NCAP ενώ στοιχεία όπως το μικρό μήκος των προβόλων (εμπρός – πίσω), διασφαλίζουν την πολύ καλή ευελιξία του για τα δεδομένα της κατηγορίας (κύκλος στροφής 11,3μ.).
Παράλληλα, στον εξοπλισμό των διαφόρων εκδόσεων θα περιλαμβάνεται πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας που εμπεριέχει στοιχεία όπως προηγμένα συστήματα πολυμέσων, σύστημα «head-up display», Active Cruise Control που ρυθμίζει τη λειτουργία του με βάση δεδομένα που λαμβάνει από κάμερες και αισθητήρες, πανοραμική οροφή κ.ά.
Παράλληλα, θα είναι διαθέσιμες, τόσο εκδόσεις με το σύστημα ενίσχυσης της πρόσφυσης «IntelliGrip» για την βελτίωση της κίνησης σε εκτός δρόμου διαδρομές, όσο και –αμιγώς- εκδόσεις 4x4, που έχει επιμεληθεί η εταιρεία Dangel.
Φυσικά, δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως, από το 2021, η Opel θα λανσάρει και μια πλήρως ηλεκτροκίνητη έκδοση του μοντέλου.
Μέσω δύο πλευρικών θυρών που θα μπορούν να είναι και ηλεκτρικά ελεγχόμενες, πραγματοποιείται η είσοδος στην ευρύχωρη καμπίνα για τους επιβάτες με τις εκδόσεις «Large» να προσφέρουν ωφέλιμο χώρο φόρτωσης έως και 4,5κ.μ., με την –εύκολη- αφαίρεση των καθισμάτων στη 2η και 3η σειρά. Την ίδια στιγμή, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που το νέο Zafira Life είναι σε θέση να υποστηρίξει, υπερβαίνει τον 1,0t.
Σε ότι αφορά στη διαρρύθμιση των θέσεων, θα είναι διαθέσιμες επιλογές με πέντε, έξι, εφτά, ή οκτώ καθίσματα ενώ, με την αναδίπλωση της τρίτης σειράς ακόμη και στις εκδόσεις Small, διασφαλίζεται ωφέλιμος όγκος 1.500 λτ. για τις αποσκευές έως την οροφή του οχήματος, ενώ με την αφαίρεση και της δεύτερης σειράς, ο ωφέλιμος όγκος για τις εκδόσεις Small, ανέρχεται στα 3.397 λτ.!
Αντίστοιχα, τα καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό θα μπορούν, αναλόγως της έκδοσης εξοπλισμού να φέρουν θέρμανση, λειτουργία μασάζ κ.ο.κ. Αντίστοιχα, στις κορυφαίες εκδόσεις, η δεύτερη και τρίτη σειρά θα μπορεί να αποτελείται από ανεξάρτητες «VIP» δερμάτινες πολυθρόνες με πλάτος καθίσματα στα 48 εκ.