Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μέσα στο 2022, η Ford σε συνεργασία με τη Hymer θα παρουσιάσει νέα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα με βάση τις εκδόσεις panel van και σασί του Transit.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μέσα στο 2022, η Ford σε συνεργασία με τη Hymer θα παρουσιάσει νέα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα με βάση τις εκδόσεις panel van και σασί του Transit.

Νέα συνεργασία Ford και Hymer στα camper vans

4.184 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2022)

Νέα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα όλων των ειδών με βάση τα Transit και Transit Custom, θα λανσαριστούν αργότερα φέτος, χάρη στη νέα συμφωνία που υπέγραψε η Ford με την ηγέτιδα εταιρεία της αγοράς οχημάτων αναψυχής, Hymer.

Δια χειρός Hymer τα νέα τροχόσπιτα της Ford!

 
Τη συμφωνία για τη δημιουργία αυτοκινούμενων τροχόσπιτων με βάση τα Transit και Transit Custom, ανακοίνωσαν οι Ford-Werke GmbH από την Κολονία και Hymer Group (EHG), με τα πρώτα σχετικά οχήματα να αναμένεται να λανσαριστούν αργότερα φέτος.
 
Επιπλέον, η Ford και η EHG συμφώνησαν σε μια στρατηγική συνεργασία που επισημοποιεί μια κοινή άποψη για τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών οχημάτων αναψυχής, το ρυθμιστικό περιβάλλον, τη νομοθεσία για τις εκπομπές ρύπων, την ηλεκτροκίνηση, την ψηφιοποίηση και τη συνδεσιμότητα, καθώς και την ενοποίηση συστημάτων υποβοήθησης οδηγού.
 
Η συμφωνία θα επιτρέψει και στις δύο εταιρείες να επωφεληθούν περαιτέρω από την αγορά οχημάτων αναψυχής που έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία οκτώ χρόνια, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για τη Ford. Επιπλέον, η EHG – ο ηγέτης στην ευρωπαϊκή αγορά για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα – διευρύνει τη βάση εφοδιασμού οχημάτων της και βελτιώνει την ικανότητά της για παραδόσεις, η οποία έχει περιοριστεί από την κρίση των ημιαγωγών. Επιπροσθέτως, η EHG που αποτελεί μέλος του ομίλου «Thor Industries» – του μεγαλύτερου κατασκευαστή οχημάτων αναψυχής στον κόσμο –θεωρεί ως επιπλέον πλεονέκτημα την παραγωγή της Ford για την οικογένεια μοντέλων Transit στη Βόρεια Αμερική και την Κίνα. Συνέχεια του άρθρου >>>