Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Fiat Talento Cargo - Επιλογές για όλες τις χρήσεις

14.726 Επισκέψεις στο άρθρο (21/8/2018)

Με μια πληρέστατη γκάμα επιλογών ως προς τις διαστάσεις του αμαξώματος του, το Fiat Talento Cargo αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη μεταφορά προϊόντων / εμπορευμάτων με όγκο έως και 8,6κ.μ. ενώ πολλαπλές είναι και οι επιλογές πως τους κινητήρες Euro6 με τους οποίους εφοδιάζεται.
 
Tο Talento αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους της σημαντικής ανάκαμψης των πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών της Fiat Professional σε πανευρωπαϊκό επίπεδο καθώς έρχεται να συμπληρώσει ιδανικό το Doblo Cargo στις μεταφορές προϊόντων εντός της πόλης και όχι μόνο.
 
Ποιότητα, λειτουργικότητα, πλούσιος εξοπλισμός
Με δυνατότητα μεταφοράς έως και δύο επιβατών πέραν του οδηγού, το εσωτερικό της καμπίνας του Talento Cargo προσφέρει άνετους χώρους για μικροαντικείμενα και προσωπικά είδη ενώ, η Fiat Professional έχει φροντίσει για ένα πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, που αναβαθμίζει τη σχέση τιμής – αξίας του οχήματος.
 
Ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,0t. σε όλες τις εκδόσεις
Διαθέσιμο με δύο μήκη αμαξώματος ή μεταξονίου και ισάριθμα ύψη οροφής, το Talento Cargo θα φιλοξενήσει στο εσωτερικό του φορτίο με όγκο από 5,2 – 8,6κ.μ. και βάρος έως και 1.249 κιλών, αναλόγως της έκδοσης.

Επιλογές με ισχύ από 95 – 145 ίππους
Η γκάμα των πετρελαιοκινητήρων του νέου Talento Cargo περιλαμβάνει επιλογές για όλες τις απαιτήσεις καθώς σε αυτήν βρίσκουμε μηχανικά σύνολα με ισχύ από 95 έως και 145 ίππους που διακρίνονται για την ελαστικότητα, τη μεγάλη αυτονομία και φυσικά, την περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου.