Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Volkswagen T6 Transporter - Παραδοσιακή αξία

14.746 Επισκέψεις στο άρθρο (21/8/2018)

Επί σειρά ετών, το VW Transporter έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη –και- του Έλληνα επαγγελματία χάρη σε αρετές όπως η αξιοπιστία, η αποδοτικότητα και τα προηγμένα τεχνολογικά μηχανικά μέρη. Την ίδια στιγμή, εξαιρετικές είναι και οι μεταφορικές του δυνατότητες.
 
Tο Volkswagen T6 Transporter συνεχίζει με ακάθεκτους ρυθμούς την πολύ καλή εμπορική πορεία των προκατόχων του παρά τον έντονο ανταγωνισμό καθώς, εκτός του ότι είναι ευέλικτο, είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία μεγάλου όγκου και βάρους, ακόμη και στο έντονο κυκλοφοριακό… χάος μιας μεγαλούπολης.

Πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος
Στον σχετικό πίνακα που δημοσιεύουμε δεν έχουν υπολογιστεί και οι εκδόσεις με αυξημένο ύψος οροφής για το αμάξωμα ωστόσο, ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης και πάλι ανέρχεται έως και στα 6,7κ.μ.
 
Ποιότητα που επιβάλλεται
Παρά τις αδρές και σαφέστατα λιτές γραμμές της σχεδίασης του, το εσωτερικό του γερμανικού Van κερδίζει τις εντυπώσεις με τη στιβαρότητα της κατασκευής, την ποιότητα των υλικών και φυσικά, τον μεγάλο κατάλογο των βασικών ή προαιρετικών στοιχείων άνεσης και ασφάλειας που περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό του. 
Επιλογές με ισχύ από 102 έως και 204 ίππους! 
Οι εκδόσεις του 2,0λιτρου TDI πετρελαιοκινητήρα του Transporter αποδίδουν ισχύ από 102 – 204 ίππους και συνδυάζονται με χειροκίνητα ή αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων με 5 – 7 σχέσεις.
Παράλληλα, η μέση κατανάλωση καυσίμου του, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ξεκινά από τα 5,8 λτ./100χλμ.