Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Renault Trafic - Ο νέος είναι ωραίος!

14.736 Επισκέψεις στο άρθρο (21/8/2018)

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην κατηγορία των μεσαίων Vans για την ελληνική αγορά,
το Renault Trafic, αποτελεί μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση καθώς πέραν της εξαιρετικής σχέσης τιμής – αξίας που παρουσιάζει, διακρίνεται και για το περιορισμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας του.
 
Το νέο Trafic έρχεται να συμπληρώσει και στην ελληνική αγορά την πληρέστατη γκάμα της Renault Pro+ που εκτός των Clio Van και Kangoo, περιλαμβάνει επίσης και το μεγαλύτερο σε διαστάσεις Master, ενώ έπεται και το λανσάρισμα του νέου Pick-Up της εταιρείας, του Alaskan.

Πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας
Με μια εντυπωσιακή πληθώρα προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων και στοιχείων άνεσης / ασφάλειας, ο εξοπλισμός του νέου Trafic Van κερδίζει τις εντυπώσεις ενώ, εξαιρετικοί είναι και οι αποθηκευτικοί χώροι εντός της καμπίνας των επιβατών όπου, μόνο κάτω από τη βάση του διπλού καθίσματος των συνοδηγών έχει προβλεφθεί μια θήκη χωρητικότητας 54λτ. (συνολικά χώροι 90λτ.)!

Χώρος φόρτωσης για φορτία έως και 8,6κ.μ.
Με δύο μήκη αμαξώματος και ισάριθμές επιλογές ως προς το ύψος της οροφής, το Trafic είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία μήκους έως και 4,15μ., όγκου έως και 8,6κ.μ. ή βάρους έως και 1.28t. αντίστοιχα.
Μέση κατανάλωση από 6,0λτ./100χλμ.
Η βασική επιλογή στους πετρελαιοκινητήρες του Renault Trafic αποδίδει ισχύ 125 ίππων και μέγιστη ροπή 320 Nm ενώ, η μέση κατανάλωση καυσίμου της, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ξεκινά από τα 6,0λτ./100χλμ.