Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Nissan NV300 - H νέα τάξη πραγμάτων στην κατηγορία

14.722 Επισκέψεις στο άρθρο (21/8/2018)

Το NV300 είναι μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην κατηγορία των μεσαίων Vans για την ελληνική
αγορά ωστόσο έχει ήδη αρχίσει να εδραιώνει τη θέση του και όχι άδικα, δεδομένων των
πολλαπλών ελκυστικών του χαρακτηριστικών.
 
Με μια πληρέστατη γκάμα επιλογών, περιορισμένο κόστος αγοράς, χρήσης και συντήρησης σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες αλλά και τον πλούσιο εξοπλισμό, το νέο Nissan NV300 δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει ιδανικές υπηρεσίες και στον σύγχρονο Έλληνα επαγγελματία. 

Πληθώρα προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων άνεσης και ασφάλειας
Ο άνετος και ευρύχωρος εσωτερικός διάκοσμος του NV300, αποτελεί μια πρώτης τάξεως επιλογή για την κατηγορία των μεσαίων Vans. Παράλληλα, εκτός από την εξαιρετική εικόνα σε ότι αφορά στους χώρους και την ποιότητα κατασκευής, έχει να επιδείξει και μια μεγάλη ποικιλία επιλογών ως προς την άνεση και ασφάλεια στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων.

Χώρος φόρτωσης έως και 8,8κ.μ.
Το Nissan NV300 προσφέρει ωφέλιμο χώρο φόρτωσης με μήκος έως και 2,94μ. ωστόσο, με την αναδίπλωση του διαχωριστικού και του καθίσματος του συνοδηγού, η διάσταση αυτή μπορεί να αυξηθεί έως και στα 4,15μ. 

Μέση κατανάλωση από 5,6λτ./100χλμ.
Οι επιλογές ισχύος της τάξης των 120 ή 125 ίππων που αναλαμβάνουν την κίνηση του Nissan NV300 επιδεικνύουν μέση κατανάλωση από 5,6λτ./100χλμ. ενώ την ίδια στιγμή η δεξαμενή καυσίμου των 80λτ. διασφαλίζουν μέγιστη αυτονομία έως και 1.400+ χλμ.!