Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Toyota Proace - Αξιόπιστο και αποδοτικό

14.740 Επισκέψεις στο άρθρο (21/8/2018)

Το Toyota Proace συμβάλλει δυναμικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών στην εξαιρετική εμπορική
πορεία της ιαπωνικής εταιρείας, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στην αγορά των
ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.
 
Χωρίς ουσιαστικά να εμφανίζει… αδυναμίες σε κανέναν τομέα, το Toyota Proace αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή χάρη στις περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του, τις πολλαπλές εκδόσεις ως προς το μέγεθος του χώρου φόρτωσης και φυσικά, τους αποδοτικούς πετρελαιοκινητήρες με τους οποίους είναι διαθέσιμο.

Ποιότητα, αντοχή και εξαιρετική εργονομία
Η αντοχή των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί στον εσωτερικό διάκοσμο είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες των απανταχού επαγγελματιών και η Toyota έχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία, προσφέροντας το Proace με έναν ευρύχωρο χώρο για τους επιβάτες που διακρίνεται παράλληλα για τον πλήρη εξοπλισμό ακόμη και στις βασικές εκδόσεις.

Ωφέλιμο φορτίο έως και 1.409 κιλών
Το Toyota Proace διατίθεται στις εκδόσεις Compact, Medium και Long προσφέροντας χώρο φόρτωσης με μήκος έως και 2.862 χλστ. που ωστόσο, χάρη στο σύστημα «Smart Cargo» μπορεί να επεκταθεί έως και στα 4.020 χλστ.

Μέση κατανάλωση από 5,1λτ./100χλμ.
Οι τέσσερις συνολικά επιλογές κινητήρων του Proace αποδίδουν ισχύ από 95 – 150 ίππους και μέγιστη ροπή από 210 – 370 ίππους.  Τα εν λόγω μηχανικά σύνολα έχουν μέση κατανάλωση καυσίμου από 5,1λτ./100χλμ. ενώ οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα περιορίζονται αντίστοιχα έως και στα 133 g/km.