Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μεικτό βάρος 7,5- 12,0t.

Τέσσερις τύποι καμπίνας για έως και 7 επιβάτες

Κινητήρες με ισχύ από 150 έως και 250 ίππους

MAN TGL

15.232 Επισκέψεις στο άρθρο (5/8/2011)

Ο τίτλος του «Truck of the Year» για το 2006 αποτελεί μία από τις πολλές διακρίσεις του TGL που συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο ποιοτικά κατασκευασμένων ελαφρών φορτηγών. Η τεράστια ποικιλία εκδόσεων σε συνδυασμό με τις κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις που υιοθετεί στα μηχανικά του μέρη, συνθέτουν ένα εξαιρετικά αποδοτικό σύνολο που καλύπτει απόλυτα μια μεγάλη ποικιλία επιχειρήσεων.

Ποικιλία εκδόσεων
Ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξει ο υποψήφιος ιδιοκτήτης του, το MAN TGL προσφέρεται με δύο άξονες και μεικτό βάρος από 7,5- 12,0t. Οι τέσσερις διαφορετικοί τύποι καμπίνας, οι πολλαπλές επιλογές αναφορικά με τον τύπο των αξόνων και των αναρτήσεων (προαιρετικά προσφέρεται αερανάρτηση σε όλους τους άξονες) καθώς και η δυνατότητα υποστήριξης υπερκατασκευών με μήκος έως και 8,1 μ., είναι ορισμένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά.

Τύποι καμπίνας
Ένα από τα δυνατά στοιχεία του TGL έναντι του ανταγωνισμού είναι η μεγάλη ποικιλία των τύπων καμπίνας του. Οι συνολικά τέσσερις επιλογές περιλαμβάνουν από καμπίνα ημέρας ή με κρεβάτι έως και διπλοκάμπινες παραλλαγές για την μεταφορά επιπλέον ατόμων. Η κομψή και επιβλητική σχεδίαση, η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ο πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας και φυσικά οι μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι (με όγκο έως και 540 λτ.) κερδίζουν άμεσα τις εντυπώσεις στην περίπτωση του γερμανικού ελαφρού φορτηγού.

Κινητήρες
Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, το MAN TGL είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά με μηχανικά σύνολα που καλύπτουν, τόσο τη Euro 5, όσο και το πρωτόκολλο EEV, χωρίς την ανάγκη διαλύματος AdBlue (διαδικασία επανακύκλωσης καυσαερίων EGR). Τα μηχανικά σύνολα με τέσσερις ή έξι κυλίνδρους που περιλαμβάνονται στις επιλογές του υποψήφιου ιδιοκτήτη αποδίδουν ισχύ 150, 180, 220 ή 250 ίππων και συνεργάζονται αρμονικά με μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων 5, 6 ή 9 σχέσεων καθώς και με το υπερσύγχρονο 6τάχυτο αυτόματο/ σειριακό κιβώτιο MAN TipMatic® που αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές της αγοράς.