Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Scania P-Series

Πολλαπλοί τύποι καμπίνας

Κινητήρες 9,2 ή 11,7 λτ. με ισχύ έως και 420 ίππων (2.100 Nm)

Scania P-Series

15.228 Επισκέψεις στο άρθρο (5/8/2011)

Η Scania δεν προσφέρει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο στην κατηγορία φορτηγών που παρουσιάζουμε, ωστόσο, είναι σε θέση να προτείνει μια τεράστια γκάμα φορτηγών που βασίζονται σε πολλαπλές εκδόσεις πλαισίων και –ως επί το πλείστον- στις καμπίνες της Σειράς P. Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, οι επιλογές αφορούν κυρίως σε μηχανικά σύνολα με ισχύ από 230- 420 ίππων και αποθέματα ροπής της τάξης έως και των 2.100 Nm, μια εξαιρετική επίδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Ποικιλία εκδόσεων
Ανάλογα με τις απαιτήσεις της χρήσης, η Scania προσφέρει πολλαπλές εκδόσεις φορτηγών με δύο ή τρεις άξονες. Ο υποψήφιος ιδιοκτήτης μπορεί να αποκτήσει ένα φορτηγό της σουηδικής εταιρείας με πολλαπλούς συνδυασμούς αξόνων (έως και 4x4), διάφορους τύπους αναρτήσεων (φύλλα σούστες ή πνευματικές), καθώς και μεταβαλλόμενη απόσταση του πλαισίου από το έδαφος. Περιττεύει να τονίσουμε πως μπορεί να καλυφθούν άνετα οι απαιτήσεις ακόμα και για εξαιρετικά μεγάλη μήκη υπερκατασκευών.

Τύποι καμπίνας
Ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα των καμπινών της σειράς P είναι η δυναμική σχεδίαση, τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού διακόσμου, η εξαιρετική ποιότητα των υλικών και ο εντυπωσιακός εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας. Ανάλογα με τις απαιτήσεις, οι καμπίνες P-Series είναι διαθέσιμες με ή χωρίς κρεβάτι, με χαμηλό ή ψηλό δάπεδο, ενώ προσφέρονται και με δυνατότητα μεταφοράς προσωπικού (δύο σειρές καθισμάτων για έως και 7 επιβά- τες).

Κινητήρες
Ηβασική πρόταση της Scania σε αυτή την κατηγορία φορτηγών αφορά στον DC9 των 9,3 λτ. που προσφέρεται σε εκδόσεις με ισχύ 230, 270, 280, 310 ή 320 ίππων και μέγιστη ροπή από 1.050- 1.600 Nm. Χάρη στην τεχνολογία EGR και το ειδικό φίλτρο μικροσωματιδίων, καλύπτονται οι προδιαγραφές της Euro 5 και των EEV, ενώ πέραν των μηχανικών κιβωτίων 6 ή 8 σχέσεων, ο 5κύλινδρος αυτός κινητήρας μπορεί να συνεργαστεί και με το υπερσύγχρονο Opticruise. Τέλος, σε αυτή την κατηγορία φορτηγών, η Scania προσφέρει και τον πετρελαιοκινητήρα των 11,7 λτ. σε εκδόσεις με ισχύ έως 420 ίππων και αντίστοιχη ροπή έως και 2.100 Nm.