Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μεικτό βάρος 5,0- 15,0t

Δύο τύποι καμπίνας

Έξι διαφορετικά μεταξόνια

Nissan Atleon

15.233 Επισκέψεις στο άρθρο (5/8/2011)

Ηκορυφαία επιλογή στη γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της Nissan φέρει την ονομασία Atleon και αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες και δοκιμασμένες λύσεις στην αγορά των ελαφρών φορτηγών. Η μεγάλη γκάμα μεταξονίων και οι πολλαπλές εκδόσεις ως προς το μήκος του αμαξώματος παρέχουν τη δυνατότητα υποστήριξης πληθώρας εφαρμογών, ενώ το περιορισμένο κόστος συντήρησης αποτελεί ένα από τα βασικότερα ατού του έναντι του ανταγωνισμού.

Ποικιλία εκδόσεων
Ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του, το Atleon προσφέρεται με έξι διαφορετικά μήκη μεταξονίου (από 2,7- 5,8μ.). Αντίστοιχα, το μήκος του αμαξώματος του ιαπωνικού μοντέλου κυμαίνεται από τα 5,39 έως τα 7,5μ. Σε ό,τι αφορά στις καμπίνες, το Atleon προσφέρεται σε εκδόσεις με δύο διαφορετικά πλάτη, ενώ ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι υπερπλήρης.

Τύποι καμπίνας
Το κορυφαίο επαγγελματικό μοντέλο στη γκάμα της Nissan, προσφέρεται σε εκδόσεις με απλή ή φαρδιά καμπίνα, εκ των οποίων καμία δεν περιλαμβάνει έκδοση με κρεβάτι. Η προσεγμένη εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων, οι άνετοι χώροι καθώς και η κομψή αισθητική, αποτελούν τα βασικότερα γνωρίσματα του εσωτερικού διακόσμου στις καμπίνες του Atleon, ενώ και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας καλύπτει απόλυτα ακόμα και τις πιο απαιτητικές συνθήκες χρήσης.

Κινητήρες
Ανάλογα με την έκδοση του, το Atleon προσφέρεται με μηχανικά σύνολα 4 ή 6 κυλίνδρων που πληρούν τις προδιαγραφές της Euro 5 χάρη στην τεχνολογία EGR ή SCR (ανάλογα με το μηχανικό σύνολο). Η βασική επιλογή αφορά σε έναν κινητήρα 3,0λτ. που αποδίδει ισχύ 150 ίππων, ενώ ο κινητήρας των 4,5λτ. προσφέρεται σε εκδόσεις με ισχύ 140 ή 185 ίππων. Τέλος, ο κινητήρας των 6,7λτ. του ιαπωνικού ελαφρού φορτηγού είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις με ισχύ 224 και 250 ίππων. Η μέγιστη τιμή της ροπής του εν λόγω κινητήρα ανέρχεται στα 951 Nm.