Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος του L200 είναι σαφέστατα πιο δυναμικός και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι καλής ποιότητας με άψογη συναρμολόγηση.

Η σχεδίαση στο εσωτερικό του Mahindra βασίζεται στις έντονες καμπύλες, ενώ έμφαση έχει δοθεί στο επίπεδο της άνεσης που προσφέρεται στους επιβάτες.

Οι τεμνόμενοι κύκλοι αποτελούν κοινό μοτίβο στον πίνακα οργάνων, τόσο του L200,…

... όσο και του εκπροσώπου της Mahindra.

To κεντρικό υποβραχιόνιο του L200 περιλαμβάνει δύο ποτηροθήκες, παροχή ρεύματος καθώς και έναν κλειστό αποθηκευτικό χώρο.

Αντίστοιχα, μεταξύ των καθισμάτων, στο Mahindra GOA Pick-Up συναντάμε και τους διακόπτες για τα ηλεκτρικά παράθυρα και δύο μικρές πρακτικές θήκες.

Η σπορτίφ αίσθηση στο εσωτερικό του L200, υποδηλώνεται και από το σχήμα των καθισμάτων που προσφέρουν καλύτερη πλευρική στήριξη του σώματος του οδηγού.

Στην περίπτωση του GOA Pick-Up, τα καθίσματα διαθέτουν πιο… άφθονο αφρώδες υλικό, ενώ το ωφέλιμο εσωτερικό ύψος κλέβει τις εντυπώσεις.

Στον πληρέστατο βασικό εξοπλισμό του Mahindra Pick-Up περιλαμβάνονται έως και χειριστήρια στο τιμόνι για το ηχοσύστημα και το cruise-control.

Μπροστά από τη θέση του συνοδηγού, το Mahindra Pick-Up προσφέρει δύο αποθηκευτικούς χώρους εκ των οποίων, ο πάνω είναι ανοικτός.

Πέραν από το ντουλαπάκι του συνοδηγού, το L200...

...διαθέτει και μια μεγάλη ανοικτή θήκη στο επάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας.

Κομψότερο το L200, πιο άνετο και ευμεγέθες το Mahindra Pick-Up

14.483 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2013)

Οι μεγάλες διαφορές των δύο μονοκάμπινων Pick-Up συνεχίζονται και στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών, όπου ο εκπρόσωπος της Mahindra κερδίζει άμεσα τις εντυπώσεις, με το εξαιρετικό πλάτος και –κυρίως- ύψος που προσφέρει στους επιβάτες του.
Η σχεδίαση του L200 είναι σαφέστατα πιο δυναμική και τα υλικά είναι καλύτερης ποιότητας με αντίστοιχη συναρμολόγηση, ωστόσο το GOA Pick-Up έχει να αντιπαρατάξει ένα εξαιρετικό επίπεδο εξοπλισμού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει έως και cruise-control με χειριστήρια στο τιμόνι!
Αποθηκευτικοί χώροι υπάρχουν παντού σε αμφότερα τα μοντέλα, με το L200 να προσφέρει ένα πιο πρακτικό κεντρικό υποβραχιόνιο (με ειδική θήκη για μικροαντικείμενα στο εσωτερικό του). Σε αμφότερα τα μοντέλα, η ηχομόνωση της καμπίνας είναι ικανοποιητική για τα δεδομένα της κατηγορίας, ενώ και το περιμετρικό οπτικό πεδίο του οδηγού είναι ευρύ.