Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Mitsubishi L200 Single Cab θα κινηθεί με άνεση και προβλέψιμη συμπεριφορά στην άσφαλτο, ενώ, εκτός δρόμου, δε θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα ακόμα και σε έντονες εδαφικές ανωμαλίες.

Δίπλα στον επιλογέα ταχυτήτων του L200 βρίσκεται ένας δεύτερος μοχλός για τον έλεγχο του συστήματος 4κίνησης Easy Select 4WD.

Με το σύστημα 4κίνησης του να είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενο, τις αναρτήσεις να προσφέρουν ένα πολύ καλό επίπεδο άνεσης και το βασικό εξοπλισμό του να περιλαμβάνει και μπλοκέ διαφορικό, το Mahindra Pick-Up ξεκαθαρίζει άμεσα πως, μπορεί να κινηθεί χωρίς ενδοιασμούς με την ίδια άνεση, τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου.

Το σύστημα 4κίνησης του Mahindra Pick-Up ελέγχεται μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη που εδράζεται μεταξύ των καθισμάτων και πίσω από τον επιλογέα του κιβωτίου ταχυτήτων.

Οδική συμπεριφορά: Εξαιρετικά εντός και εκτός ασφάλτου

14.493 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2013)

Αμφότερες οι μονοκάμπινες εκδόσεις των Pick-Up που είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε, εμφανίζουν μεγάλες αρετές, τόσο στην άσφαλτο, όσο και εκτός δρόμου.
Το Mitsubishi L200 έχει να επιδείξει μια ουδέτερη οδική συμπεριφορά στον αυτοκινητόδρομο ενώ, εκεί που αυτός τελειώνει, το σύστημα 4κίνησης «Easy Select» έρχεται να επιβεβαιώσει την υπεροχή της ιαπωνικής εταιρείας στο συγκεκριμένο τομέα έναντι του ανταγωνισμού.
Φυσικά, η ποιότητα κύλισης επηρεάζεται σαφώς από την ύπαρξη ή μη φορτίου καθώς αυτό έχει σημαντική επίπτωση στην κατανομή των μαζών μεταξύ των δύο αξόνων, ενώ και η ρύθμιση της ανάρτησης έχει εξελιχθεί με γνώμονα τη μεταφορά φορτίων.
Αντίστοιχα, το Mahindra Pick-Up προσφέρει ένα πολύ καλό επίπεδο άνεσης στους επιβάτες του, τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου ενώ, συγκριτικά με ένα από τα κορυφαία εκτός δρόμου οχήματα της κατηγορίας (L200), το ινδικό Pick-Up έχει να επιδείξει ιδιαίτερα μεγάλες γωνίες αμαξώματος καθώς και μεγαλύτερη απόσταση του αμαξώματος από το οδόστρωμα. Τέλος, το σύστημα 4κίνησης του εκπροσώπου της Mahindra ελέγχεται ηλεκτρονικά μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη και είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση.