Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η Ford συνδυάζει τις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης με τη φιλανθρωπική δράση.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Ford συνδυάζει τις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης με τη φιλανθρωπική δράση.

Αυτόνομο Ford για καλό σκοπό (+vid)

3.020 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2021)

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ένα αυτόνομο όχημα της Ford παραδίδει φρέσκα τρόφιμα στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, σε ηλικιωμένα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας.

Αυτόνομο Ford σε φιλανθρωπική δράση!


    Με τη σύμπραξη του Ford Motor Company Fund αναμένεται να διατεθούν κατά τη διάρκεια των γιορτών πάνω από 4,5 τόνοι φρέσκων τροφίμων.

    Με τη σύμπραξη του Ford Motor Company Fund αναμένεται να διατεθούν κατά τη διάρκεια των γιορτών πάνω από 4,5 τόνοι φρέσκων τροφίμων.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Μεταφορά τροφίμων σε ηλικιωμένους
  • Πιλοτικό πρόγραμμα στο Ντιτρόιτ
  • Πλήρως αυτόνομο, με οδηγό για λόγους ασφαλείας
  • Στο πλαίσιο ευρύτερων δράσεων της Ford Motor Company Fund
 
Ακριβώς στην ώρα των γιορτών, η Ford Motor Company, σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό της παρακλάδι «Ford Motor Company Fund», εγκαινιάζει μια πιλοτική παράδοση φρέσκων τροφίμων στο Νοτιοδυτικό Ντιτρόιτ, αναπτύσσοντας εξειδικευμένη τεχνολογία αυτόνομων οχημάτων.
 
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διάρκειας έξι μηνών, στο πλαίσιο του οποίου αναμένεται να διατεθούν κατά τη διάρκεια των γιορτών πάνω από 4,5 τόνοι φρέσκων τροφίμων, στα κατώφλια των ηλικιωμένων πολιτών που δεν έχουν πρόσβαση σε τρόφιμα λόγω των δυσκολιών κινητικότητας που αντιμετωπίζουν.

Η εν λόγω πιλοτική εφαρμογή αποτελεί μια επέκταση του δωρεάν προγράμματος «Ford Resource and Engagement Center (FREC) on the Go», που εγκαινιάστηκε νωρίτερα φέτος από την Ford Fund και την Gleaners Community Food Bank.
 
Σημειώνεται πως η Ford Fund και η Gleaners έχουν διανείμει μέχρι στιγμής κάτι λιγότερο από 1.100 τόνους τροφίμων μέσω του προγράμματος παράδοσης και των Κέντρων Πόρων και Δέσμευσης της Ford. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν επί του παρόντος ένα μείγμα ξηρών και κονσερβοποιημένων προϊόντων συν φρέσκα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου γάλακτος και τυριού.

Τώρα, οι κάτοικοι του συγκροτήματος «Rio Vista Detroit Co-op Apartments» θα λαμβάνουν άλλη μια παράδοση κάθε μήνα που θα περιέχει επιπλέον φρέσκα προϊόντα και γάλα. Τα στοιχεία καθορίστηκαν με βάση τα σχόλια των κατοίκων που συμμετέχουν ήδη και θα επαναξιολογηθούν καθ` όλη τη διάρκεια του πιλοτικού προγράμματος. Συνέχεια του άρθρου >>>