Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εκτός από τις εκδόσεις Van, το νέο Citroen Berlingo παρουσιάστηκε στην 67η ΙΑΑ 2018 και σε ειδικές εκδόσεις.

Χαρακτηριστική είναι η έκδοση «Berlingo Service Solution» με τα πολλαπλά συστήματα αποθήκευσης αλλά και η επιβατική έκδοση «Berlingo Rehab Solution» με δυνατότητα μεταφοράς ενός αναπηρικού αμαξιδίου.

Citroen: Στο επίκεντρο το νέο Berlingo

9.585 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2018)

Όπως ήταν φυσικό, το νέο Berlingo, ένας εκ των νικητών του βραβείου «International Van of the Year 2019» αποτέλεσε το σημαντικότερο έκθεμα στο περίπτερο των 970 τ.μ. της Citroen στην πρόσφατη ΙΑΑ 2018. Παράλληλα, μέσω της νέας πρωτοβουλίας «La Manufacture», η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία θέλησε να καταδείξει τις πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης του νέου Vanette της, προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις χρήσης. 

Η νέα γενιά του Citroen Berlingo
To νέο Berlingo παρουσιάστηκε στην 67η ΙΑΑ σε τέσσερις σημαντικές παραλλαγές και πιο συγκεκριμένα τις «Berlingo Transline Solution», «Berlingo Chimney Sweep Solution», «Berlingo Service» και «Berlingo Rehab».
Με περισσότερες από 1,5 εκ. πωλήσεις από το 1996, η νέα -3η κατά σειρά- γενιά του Berlingo αποτυπώνει έκδηλα το μέλλον των ελαφρών επαγγελματικών της εταιρείας, φιλοδοξώντας να προσφέρει σημαντικά οφέλη στον ιδιοκτήτη του.
Χαρακτηριστική ήταν η παρουσίαση ειδικών εκδόσεων του, πέραν των… συμβατικών Van, που έχουν εξελιχθεί σε συνεργασία με κορυφαίους υπερκατασκευαστές.
Οι ειδικά εξελιγμένες εκδόσεις «Transline Solution» και «Chimney Sweep Solution» του νέου Berlingo αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα των διασκευών που είναι σε θέση να υποστηρίξει το μοντέλο με ειδικές λύσεις όπως διπλά δάπεδα για την μεταφορά προϊόντων μεγάλου μήκους, ειδικές καταπακτές στην οροφή, νέα συστήματα στερέωσης του φορτίου κ.ο.κ.
Αντίστοιχα, στην έκδοση «Service», το νέο Berlingo έχει ουσιαστικά μεταμορφωθεί σε ένα συνεργείο επί τροχών χάρη σε ειδικές λύσεις από την εταιρεία Wurth ενώ δεν πρέπει να παραβλέπουμε τη μετάδοση της κίνηση σε όλους τους τροχούς μέσω του ειδικού συστήματος της Dangel.
Τέλος, το «Berlingo Rehab» έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την εταιρεία AMF-Bruns και είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό του, πέντε επιβάτες ή τέσσερις επιβάτες και έναν πέμπτο σε αναπηρικό αμαξίδιο, με πρόσβαση από το πίσω μέρος του οχήματος χάρη σε μια ράμπα.