Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Fiat Ducato Natural Power.

To Fiat Doblo Cargo Natural Power.

To Fiat Fiorino Natural Power.

Ειδικές εκδόσεις των Fullback Cross και Talento Shuttle παρουσιάστηκαν στην 67η ΙΑΑ 2018.

Το Fiat Fullback Cross Concept» διακρίνεται για τη διχρωμία του αμαξώματος αλλά και το δερμάτινο σαλόνι.

Fiat Professional: Πληρέστατη γκάμα, έμφαση στο φυσικό αέριο

9.597 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2018)

Η ιταλική εταιρεία παρουσίασε την πλούσια γκάμα ελαφρών επαγγελματικών της με
λύσεις σε όλους τους τομείς καθώς και μια πλήρη… παλέτα επιλογών με καύσιμο
το φυσικό αέριο (Natural Power), εκτός βέβαια και των εντυπωσιακών εκδόσεων Fullback Cross Concept και Talento Shuttle.
 
Πολλαπλές επιλογές με καύσιμο το φυσικό αέριο
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών, η Fiat Professional έχει διαθέσει περισσότερα από 720.000 οχήματα με κινητήρες που είναι σε θέση να κάνουν χρήση και του CNG ως καύσιμο. Στην πρόσφατη ΙΑΑ, η εταιρεία παρουσίασε τα Ducato, Doblo και Fiorino, ενώ αντίστοιχες εκδόσεις προσφέρει και για το Panda Van.
To Ducato παρουσιάστηκε σε μια έκδοση Mini-Bus με έναν 3,0λιτρο κινητήρα ισχύος 140 ίππων και 350 Nm ροπής που προσφέρει αυτονομία έως 400 χλμ. με καύσιμο το φυσικό αέριο. Στο εσωτερικό του μπορεί να μεταφέρει έως και 14 επιβάτες ενώ υπάρχουν και εκδόσεις με 9 – 17 θέσεις.
Αντίστοιχα, το Doblo Cargo Natural Power με τον 1.400άρη T-Jet των 120 ίππων (ροπή 206 Nm), μπορεί να υποστηρίξει δεξαμενές φυσικού αερίου από 17 – 22 κιλά που δεν επηρεάζουν στο ελάχιστο τις μεταφορικές του δυνατότητες δεδομένου ότι, ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης του ανέρχεται έως και στα 4,6κ.μ. ενώ το ωφέλιμο φορτίο ορίζεται έως και στα 980 κιλά αντίστοιχα.
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε την έκδοση «Natural Power» του Fiorino που χάρη στον κινητήρα των 1,4λτ. με απόδοση 70 ίππων, είναι σε θέση να επιτύχει μέγιστη αυτονομία έως και 900 χλμ. (με βενζίνη / φυσικό αέριο).
 
Ειδικές εκδόσεις για τα Fullback και Talento
Στο περίπτερο της Fiat Professional παρουσιάστηκαν και δύο ειδικές εκδόσεις για τα μοντέλα Fullback και Talento.
Στην πρώτη περίπτωση, αναφερόμαστε στο «Fullback Cross Concept» που εξελίχθηκε από την εταιρεία Garage Italia.   
Η εν λόγω έκδοση βασίζεται στο Fullback Cross ωστόσο, έχει να επιδείξει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως ο διχρωμία του αμαξώματος (πράσινο/χάλκινο) και οι ζάντες ελαφρού κράματος των 17 ιντσών.
Όπως είναι φυσικό, το εν λόγω Pick-Up διακρίνεται για το κορυφαίο επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, την εξαιρετική εκτός δρόμου οδική συμπεριφορά αλλά και τις δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών.
Αντίστοιχα, η επιβατική έκδοση του Talento που επιμελήθηκε η εταιρεία Irmscher έχει εξελιχθεί ειδικά για χρήση σε μεταφορές έως και έξι επιβατών (σε ισάριθμα ξεχωριστά καθίσματα) σε ένα ιδιαίτερα πολυτελές περιβάλλον.