Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στο 2019 θα λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ η νέα γενιά του Ford Transit.

Ο σημαντικά τροποποιημένος εσωτερικός διάκοσμος θα συνδυάζεται και με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων ενώ…

… σημαντικά βελτιωμένες αναμένονται και οι μεταφορικές του δυνατότητες.

Το εντυπωσιακό Ford Ranger Raptor πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του επί ευρωπαϊκού εδάφους στην πρόσφατη 67η ΙΑΑ του Ανοβέρου.

Εκτός από τις εντυπωσιακές εκτός δρόμου ικανότητες του…

… το Ranger Raptor διακρίνεται για τον πολυτελή εσωτερικό διάκοσμο.

Η νέα υβριδική έκδοση του Ford Transit Custom θα λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο 2ο 6μηνο του 2019.

Χάρη στο υβριδικό σύστημα κινητήρων του, το Transit Custom PHEV μπορεί να διανύσει έως και 50χλμ. με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Την δική του έκδοση «Sport Van» απέκτησε πλέον και το Ford Transit Connect.

Ford: Νέα Transit & Ranger Raptor καθώς και ηλεκτροκίνητες λύσεις

9.598 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2018)

Η κορυφαία σε πωλήσεις εταιρεία στην Ελλάδα και την ΕΕ για τον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών
οχημάτων, επεφύλασσε αρκετές και σημαντικές εκπλήξεις στο περίπτερο της κατά τη διάρκεια
της 67ης ΙΑΑ. Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε το ανανεωμένο Transit, την δυναμική έκδοση «Raptor»
του Ranger καθώς και πολλά ακόμη…
 
Νέο Ford Transit: Νέα σχεδίαση, υβριδικό και με αυξημένο ωφέλιμο
Από τα μέσα του 2019, η Ford θα λανσάρει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο το νέο Transit που θα επιδεικνύει σημαντικές αναβαθμίσεις, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν και στην πρόσφατη ΙΑΑ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο Transit έχει να επιδείξει μια αρκετά τροποποιημένη σχεδίαση στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος καθώς και εντελώς νέο εσωτερικό όπου, έμφαση έχει δοθεί στην διασφάλιση μεγαλύτερων αποθηκευτικών χώρων.
Σε ότι αφορά στους κινητήρες του, η γκάμα του 2,0λιτρου EcoBlue πετρελαιοκινητήρα με τις εκδόσεις των 105, 130 και 170 ίππων, εμπλουτίζεται με μία νέα –κορυφαία- επιλογή 185 ίππων με 415 Nm ροπής.
Χάρη σε μια νέα υβριδική- επιλογή (mHEV), ο εν λόγω κινητήρας έχει να επιδείξει μείωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου κατά 3% - 8% αναλόγως της χρήσης.
Μάλιστα, από την άνοιξη του 2020, οι πισωκίνητες εκδόσεις του νέου Transit θα είναι διαθέσιμες και με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων με λειτουργία «Adaptive Shift Scheduling».
Πέραν όλων αυτών, το νέο Transit έχει υποβληθεί σε εκτεταμένη μείωση του συνολικού απόβαρου του, προκειμένου να βελτιωθούν οι μεταφορικές του δυνατότητες ενώ την ίδια στιγμή, μέσω του προγράμματος «FordPass Connect», η εταιρεία αναμένεται να προσφέρει σημαντικά οφέλη στους πελάτες της, ως προς τη διαχείριση του στόλου οχημάτων τους, δεδομένου ότι το νέο Transit θα είναι πλήρως… συνδεδεμένο με το περιβάλλον του μέσω λύσεων όπως π.χ. τα Ford Telematics και Ford Data Services.
Την ίδια στιγμή το Ford Transit του 2019 θα έχει να επιδείξει αρκετές τροποποιήσεις στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών ως προς την σχεδίαση αλλά και τους χώρους για επιβάτες και μικροαντικείμενα.
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως και η οδική συμπεριφορά του οχήματος θα είναι σημαντικά βελτιωμένη καθώς, εκτός του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συστήματος διεύθυνσης (EPAS), στον εξοπλισμό του θα συγκαταλέγονται τεχνολογίες όπως οι Blind Spot Information System, Intelligent Adaptive Cruise Control, Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection, πλευρικές κάμερες, Active Park assist, Park-Out Assist, Cross Traffic Alert κ.ο.κ.

Το εντυπωσιακό Ford Ranger Raptor είναι εδώ!
To νέο «Raptor», η έκδοση του Ford Ranger που επιμελήθηκε η Ford Performance παρουσιάστηκε επίσημα στην 67η ΙΑΑ, λίγο πριν (μέσα του 2019) ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην ΕΕ.
Το άκρως δυναμικό και συνάμα καλαίσθητο Pick-Up θα εφοδιάζεται με μια Bi-Turbo έκδοση του γνωστού πετρελαιοκινητήρα EcoBlue των 2,0λτ. me απόδοση 213 ίππων και 500 Nm ροπής, που θα συνδυάζεται με ένα νέο κιβώτιο 10 σχέσεων της εταιρείας.
Στα βασικά χαρακτηριστικά του Raptor αξίζει να αναφέρουμε το κατά 150χλστ. μεγαλύτερο μετατρόχιο καθώς και τα +56χλστ. στην ελάχιστη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος ενώ και η διαδρομή της ανάρτησης έχει αυξηθεί σημαντικά (+32% εμπρός, +18% πίσω).
 
Πρεμιέρα και για το υβριδικό Transit Custom
H υβριδική έκδοση «PHEV» του Ford Transit Custom αναμένεται να αρχίσει να παράγεται μαζικά μέσα στο 2ο 6μηνο του 2019 και ήδη έχει συμπληρώσει 12μήνες δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες χρήσης σε πόλεις όπως το Λονδίνο, διανύοντας άνω των 50.000 χλμ.
Χάρη στο προηγμένο υβριδικό σύστημα κινητήρων του, το Transit Custom PHEV είναι σε θέση να διανύσει έως και 50χλμ. με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Με τον πολυβραβευμένο βενζινοκινητήρα EcoBoost των 1,0λτ. να λειτουργεί ουσιαστικά βοηθητικά για την φόρτιση των μπαταριών (ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 14 kWh) του οχήματος, οι εν λόγω εκδόσεις μπορούν να αυξήσουν την αυτονομία τους έως και στα 500χλμ.
Πέραν των υβριδικών εκδόσεων του, το Transit Custom θα διατίθεται σύντομα στις διάφορες αγορές της ΕΕ και με μια νέα έκδοση του πετρελαιοκινητήρα EcoBlue τω 2,0λτ., με απόδοση 185 ίππων.
 
Παρόν και το νέο Transit Connect Sport Van
Όπως και τα Fiesta Van, Transit Courier και Transit Custom, έτσι και το Transit Connect απέκτησε την δική του –άκρως δυναμική- έκδοση «Sport Van» που παρουσιάστηκε επίσημα στο Ανόβερο.
Σε σχέση με τις συμβατικές, το Connect Sport Van διακρίνεται για τις χαρακτηριστικές διπλές λωρίδες που διατρέχουν το κάλυμμα του κινητήρα, την οροφή και την πίσω θύρα ενώ συνδυάζονται με ζάντες αλουμίνιου 16 ιντσών.
Στο εσωτερικό συναντάμε πολλαπλές επενδύσεις από δέρμα καθώς και επιπλέον στοιχεία όπως το Ford Power Starter για την ενεργοποίηση του κινητήρα χωρίς κλειδί, τον διζωνικό ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλιματισμό, το cruise-control με λειτουργία Automatic Speed Limiter ενώ δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως οι κινητήρες του συνδυάζονται και με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.