Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Έναρξη ευρωπαϊκών πωλήσεων για το συνολικά αναβαθμισμένο FUSO Canter.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έναρξη ευρωπαϊκών πωλήσεων για το συνολικά αναβαθμισμένο FUSO Canter.

Λανσάρεται το νέο FUSO Canter

5.388 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2021)

Πιο ασφαλές και άνετο, συνεχίζει την εμπορική του καριέρα το FUSO Canter, με το νέο ελαφρύ ιαπωνικό φορτηγό να διαθέτει ακόμα ραφιναρισμένη εμφάνιση και πιο «καθαρούς» κινητήρες.

Ξεκίνησαν πρόσφατα οι πωλήσεις στην Ευρώπη του συνολικά αναβαθμισμένου FUSO Canter, με την μητρική εταιρεία Daimler Trucks να προγραμματίζει την έναρξη της μαζικής παραγωγής τον προσεχή Δεκέμβριο, στο εργοστάσιο που βρίσκεται στο Tramagal της Πορτογαλίας. Σημειώνεται, πως το ελαφρύ φορτηγό από την Ιαπωνία έχει παραχθεί σε περισσότερες από 4,5 εκατομμύρια μονάδες από το 1963 που πρωτοπαρουσιάστηκε.

Με ραντάρ συνεργάζεται το νέο σύστημα ασφάλειας «Sideguard Assist», που γνωρίσαμε από τα μοντέλα της μητρικής Daimler.

Με ραντάρ συνεργάζεται το νέο σύστημα ασφάλειας «Sideguard Assist», που γνωρίσαμε από τα μοντέλα της μητρικής Daimler.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο Fuso Canter
 
Όπως και το προηγούμενο μοντέλο, το νέο FUSO Canter διατίθεται σε πέντε εκδόσεις μεικτού βάρους 3,5 έως 8,55 τόνων, με τους υποψήφιους αγοραστές να καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε έξι μεταξόνια μήκους 2.500 - 4.750 χλστ. Προσφέρονται, ακόμα, τρεις εκδόσεις απόδοσης του κινητήρα ισχύος 130 - 175 hp, αλλά και τρεις εκδοχές της καμπίνας, με τη βασική να έχει πλάτος 1,7 μ. και τις «comfort» και «crewcab» να εκτείνονται στα 2,0 μ. Νέο στοιχείο στο δεξιοτίμονο Canter των 3,5 τόνων είναι η καμπίνα «S», μέσω της οποίας διευκολύνεται η τοποθέτηση υπερκατασκευών. Αξίζει να σημειωθεί, πως χάρη στο νέο σύστημα εξάτμισης, το FUSO Canter πληροί τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές EURO VI – STEP E.
 

Συνολική αναβάθμιση ουσίας

Σημαντικό χαρακτηριστικό του νέου Canter είναι η ανασχεδιασμένη εμπρόσθια όψη του, με το ελαφρύ φορτηγό να παραμένει πιστό στην ταυτότητα που έχει χτίσει εδώ και δεκαετίες. Προκειμένου να είναι σε συμφωνία με τη νέα εταιρική σχεδιαστική λογική, το νέο FUSO υιοθετεί τη λεγόμενη «Black Belt», μια μαύρη ζώνη δηλαδή που διατρέχει το αμάξωμα και ενσωματώνει τα (προαιρετικά) φώτα LED.
 
Οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες μπορούν να παραγγείλουν το νέο Canter με το προηγμένο σύστημα ασφάλειας «Sideguard Assist», γνωστό από τα μοντέλα της «μαμάς» Daimler. Υπενθυμίζεται πως το εν λόγω σύστημα ανιχνεύει μέσω αισθητήρων ραντάρ τους ευαίσθητούς χρήστες του δρόμου που κινούνται από την πλευρά του συνοδηγού. Το σύστημα εκπέμπει προειδοποιήσεις όταν ο οδηγός στρίβει δεξιά ή όταν απλά έχει ανάψει το σχετικό φλας.
 
Πληθαίνουν τα ηλεκτρικά FUSO eCanter
 
Επιπλέον των τεχνολογιών Advanced Emergency Braking System (AEBS), Electronic Stability Program (ESP) και Lane Departure Warning System (LDWS) οι οποίες υπήρχαν και στο προηγούμενο μοντέλο, το νέο σύστημα Sideguard Assist προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Την ασφάλεια αναβαθμίζουν και οι LED προβολείς οι οποίοι προσφέρουν 30% καλύτερη ορατότητα και φέρουν τη λειτουργία «Autolight». Ακόμα σε περίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης, έχει βελτιωθεί η προστασία που προσφέρει το σχετικό τμήμα του οχήματος. Συνέχεια του άρθρου >>>