Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Στις 9 Μαρτίου θα παρουσιαστούν ταυτόχρονα τα ID. Buzz και ID. Buzz Cargo, με το εμπορικό λανσάρισμα να εκκινεί τον προσεχή Σεπτέμβριο.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις 9 Μαρτίου θα παρουσιαστούν ταυτόχρονα τα ID. Buzz και ID. Buzz Cargo, με το εμπορικό λανσάρισμα να εκκινεί τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Με 201 ίππους τα ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

3.667 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2022)

Μια ανάσα βρισκόμαστε από την παρουσίαση του ηλεκτρικού ID. Buzz τόσο σε 5θέσια επιβατική όσο και σε επαγγελματική (Cargo) έκδοση, που θα επαναφέρουν από τον προσεχή Σεπτέμβριο στο προσκήνιο τον θρύλο του Bulli. Ας δούμε τα πρώτα «μυστικά» που μοιράζεται μαζί μας η Volkswagen για το νεότερο μέλος της οικογένειας ID.

Στις 9 Μαρτίου τα ID. Buzz & ID. Buzz Cargo!

  • Πισωκίνητα, ηλεκτρικά & με ισχύ 201 ίππων
  • 5θέσιο επιβατικό με πορτμπαγκάζ 1.121 λτ.
  • 3θέσιο Van με χώρο φόρτωσης 3,9 κ.μ.
  • Εμπορικό λανσάρισμα τον Σεπτέμβριο
 
Η Volkswagen Commercial Vehicles μετά από μια μακρά περίοδο δοκιμών, θα παρουσιάσει στις 9 Μαρτίου την ηλεκτρική εκδοχή του θρυλικού Τ1, του περίφημου Bulli, συστήνοντάς μας ταυτόχρονα τόσο με το 5θέσιο ID. Buzz όσο και με το επαγγελματικό van, ID. Buzz Cargo.
 
Η παραγωγή του ηλεκτρικού μοντέλου -το οποίο εμφανίζεται με ελαφρύ καμουφλάζ το οποίο επιτρέπει να διαφανούν οι ομοιότητες με το πρωτότυπο μοντέλο- θα ξεκινήσει στο 1ο μισό του τρέχοντος έτους, με το ευρωπαϊκό εμπορικό λανσάρισμα να προγραμματίζεται να εκκινήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο, με το ντεμπούτο στην αγορά της Β. Αμερικής να ακολουθεί.


Στον πίσω κινητήριο άξονα βρίσκεται ο ηλεκτροκινητήρας ισχύος 150 kW (201 hp) και ροπής 310 Nm.

Στον πίσω κινητήριο άξονα βρίσκεται ο ηλεκτροκινητήρας ισχύος 150 kW (201 hp) και ροπής 310 Nm.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πισωκίνητο με 201 ίππους

Το ID. Buzz στηρίζεται στην πλατφόρμα Modular Electric Drive Kit (MEB) του Volkswagen Group και εξοπλίζεται με μπαταρίες ιόντων λιθίου χωρητικότητας 82 kWh (χρησιμοποιούμενη 77 kWh), οι οποίες θα τροφοδοτούν με ενέργεια τον ηλεκτροκινητήρα ισχύος 150 kW (201 hp) και ροπής 310 Nm που βρίσκεται στον πίσω κινητήριο άξονα και ο οποίος προσδίδει στο όχημα μια τελική ταχύτητα που περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 145 χλμ./ώρα.
 
Η εταιρεία υπόσχεται ανώτερα οδηγικά χαρακτηριστικά χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους και υψηλή αστική ευχρηστία ως απόρροια του κύκλου στροφής που μόλις υπερβαίνει τα 11 μέτρα! Το επιβατικό μοντέλο θα διαθέτει 5 θέσεις και το επαγγελματικό 3, με το μεταξόνιο να εκτείνεται στα 2.988 χλστ. (θα ακολουθήσει και έκδοση με μακρύτερο μεταξόνιο).

Με χώρο φόρτωσης 3,9 κ.μ.

Το εξωτερικό μήκος των ID. Buzz και ID. Buzz Cargo είναι μόλις 4.712 χλστ. και ενώ το μεταξόνιό τους είναι μόλις 2 χλστ. πιο μικρό από αυτό του T6.1, το τελευταίο εκτείνεται στα 4.904 χλστ., δίχως να υπερέχει σε εσωτερική ευρυχωρία. Η επιβατική έκδοση έχει ύψος 1.937 χλστ. και η επαγγελματική 1.938 χλστ., με το πλάτος και των δύο να ορίζεται στα 1.985 χλστ. (χωρίς καθρέπτες).
 
Το πορτμπαγκάζ του ID. Buzz έχει όγκο έως και 1.121 λτ. ακόμα και στην 5θέσια διαμόρφωση, ενώ ο χώρος φόρτωσης του ID. Buzz Cargo διαθέτει διαχωριστικό και προσφέρει ωφέλιμο όγκο άνω των 3,9 κ.μ.

Συνέχεια του άρθρου >>>