Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μειώστε τα έξοδα του στόλου σας με την λύση τηλεματικής της Skytrack

Μειώστε τα έξοδα του στόλου σας με την λύση τηλεματικής της Skytrack

15.078 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2022)

Σχεδιασμένο για να σας παρέχει τον απόλυτο έλεγχο του στόλου σας, εύκολο στην χρήση και προσαρμόσιμο στις δικές σας ανάγκες, το λογισμικό της Skytrack σας δίνει πολλαπλές δυνατότητες για να πάτε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.

Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα που έχει η πλατφόρμα GPRS της Skytrack είναι ότι σας παρέχει την δυνατότητα ολοκληρωμένης εγγραφής και ελέγχου του κόστους των οχημάτων σας.

Διασταυρώστε τα κόστη με τα γεγονότα και την πραγματική θέση GPS οχήματος. Δείτε πότε και σε ποιο σημείο έγινε η κάθε ενέργεια, όπως ο ανεφοδιασμός καυσίμων και φορτοεκφορτώσεις εμπορευμάτων. Αποκτήστε γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις οικονομικές πληροφορίες σχετικά με το στόλο σας – κόστος επισκευής και συντήρησης, κόστος άδειας κυκλοφορίας και υποχρεώσεων όπως έξοδα leasing, ασφάλιστρα κ.λπ. Λάβετε αναφορές απόσβεσης, εκπλήρωσης στόχων, εξόδων δρομολογίου, κόστους συντήρησης, πάγιων εξόδων και πολλά άλλα. Διαχειριστείτε εύκολα αποδείξεις και τιμολόγια μέσω της πλατφόρμας GPRS, από όπου και αν βρίσκεστε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Λειτουργία Eco Driving για μείωση κόστους και αύξηση απόδοσης

Εφαρμόζοντας το σύστημα Eco Driving, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 10% του κόστους κατανάλωσης καυσίμου σας! Η χρησιμότητά του επεκτείνεται και στην σημαντική μείωση των επιβλαβών εκπομπών αερίου καθώς και των προβλημάτων συντήρησης οχημάτων. Με την λειτουργία Eco Driving μπορείτε να βοηθήσετε τους οδηγούς σας να βελτιώσουν την οδηγική τους συμπεριφορά, μειώνοντας παράλληλα και το κόστος για την επιχείρησή σας.

Μεταξύ άλλων, οι ειδοποιήσεις περιλαμβάνουν:
 

  • Υπέρβαση ορίου ταχύτητας
  • Απότομο ξεκίνημα
  • Απότομο φρενάρισμα
  • Υψηλές στροφές κινητήρα
  • Ρελαντί
  • Θερμοκρασία Κινητήρα
  • Συνολική κατανάλωση καυσίμου
 
Το Eco Driving συλλέγει δεδομένα για την επιτάχυνση, το φρενάρισμα, την ταχύτητα, τις απότομες στροφές και την κατάσταση του κινητήρα στο ρελαντί (ανοιχτός κινητήρας χωρίς κίνηση του οχήματος). Αυτές οι πληροφορίες αναλύονται σε πραγματικό χρόνο από την πλατφόρμα διαχείρισης στόλου GPRS. Εάν οι τιμές που λαμβάνονται υπερβαίνουν τα προκαθορισμένα όρια, τότε ο διαχειριστής του στόλου θα ειδοποιηθεί αμέσως στον υπολογιστή και το κινητό του.

Επιπλέον, εάν τοποθετηθεί βομβητής στο όχημα, είναι δυνατό να ειδοποιηθεί ο οδηγός για υπέρβαση των ορίων, ώστε να γνωρίζει πότε το έχει παραβιάσει και έτσι να εκπαιδευτεί στη σωστή χρήση του οχήματος.

Εάν ο οδηγός χρησιμοποιεί το όχημα και για προσωπικά δρομολόγια, μπορεί να αλλάξει μεταξύ λειτουργίας ιδιωτικού και επαγγελματικού ταξιδιού για να σταματήσει την εγγραφή δεδομένων.
 

Η «πράσινη οδήγηση» προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα όπως:

  • Έγκαιρη συντήρηση του στόλου για πιο φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα
  • Δημιουργία βέλτιστων διαδρομών για μείωση των αποστάσεων και εξοικονόμηση καυσίμων
  • Δημιουργία ενός σωστού μεγέθους στόλου για την εξάλειψη των ανεπαρκώς χρησιμοποιούμενων οχημάτων και των περιβαλλοντικών τους επιπτώσεων
  • Παρακολούθηση της οδηγικής συμπεριφοράς για μείωση του ρελαντί, της υπερβολικής ταχύτητας και άλλων συμπεριφορών που αυξάνουν την κατανάλωση καυσίμου.
 
Με την χρήση της τηλεματικής υπηρεσίας της Skytrack διασφαλίζετε την μείωση των εξόδων του στόλου σας ενώ παράλληλα έχετε τον απόλυτο έλεγχο των οχημάτων σας μέσα από μόνο μια εφαρμογή.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Skytrack, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.skytrack.org ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 2202603 και 2310 365067.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »