Κ. ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. συστήματα πέδησης στην Θεσσαλονίκη

Κ. ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. συστήματα πέδησης στην Θεσσαλονίκη

Κ. ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. συστήματα πέδησης στην Θεσσαλονίκη

23318 Επισκέψεις στο άρθρο

Κ. ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. συστήματα πέδησης στην Θεσσαλονίκη. Στην εταιρεία Κ. ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. θα βρείτε τους πλέον ειδικούς για τα φρένα και τα είδη φρένων φορτηγών, με παράδοση κοντά μισού αιώνα.

 

Η εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη ιδρύθηκε πριν από 49 χρόνια από το Νικόλαο Πετρομελίδη με αντικείμενο τη χονδρική πώληση φρένων και συστημάτων συμπλέκτη για τα φορτηγά. Πολύ σύντομα η επιχείρηση επιλέχθηκε ως ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ελληνικού εργοστασίου ανταλλακτικών GRANTEX στη Βόρεια Ελλάδα, γεγονός που ενίσχυσε τη θέση της στην αγορά.

Κοινοποίησέ το »


Το 1990, 18 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η διαχείριση της εταιρείας μεταβιβάστηκε στη δεύτερη γενιά και επέκτεινε τις δραστηριότητες της μέσω του εμπλουτισμού της γκάμας των παρεχόμενων προϊόντων με έμφαση στα συστήματα πέδησης μεγάλων οχημάτων και ειδικών κατασκευών.
Πλέον, είναι αποκλειστικός εισαγωγέας και εξουσιοδοτημένος συνεργάτης κορυφαίων και διεθνούς φήμης οίκων που δραστηριοποιούνται στη κατασκευή ανταλλακτικών όπως JURATEK, TEMPLIN, FRENOS SAULEDA, MIBA, SADECA, AIRFREN, FRENKIT, CHEEFT, FSS, TRUCKTEC.

Κ. ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Την τελευταία δεκαετία, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη δυτική περιοχή της Θεσσαλονίκης και με οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων στη Βόρεια Ελλάδα η εταιρεία προσφέρει εξειδικευμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού αυτοκινήτου.
Επιπλέον, προκειμένου να διευκολύνει και να εξυπηρετεί τους πελάτες της στη Θεσσαλονίκη αποτελεσματικότερα διατηρεί και κατάστημα στο παραδοσιακό κέντρο ανταλλακτικών της πόλης.

Στις αρχές του 2019, με την 3η γενιά της οικογένειας να έχει ήδη μπει δυναμικά στην επιχείρηση, η «Πετρομελίδης και ΣΙΑ» λάνσαρε και το καινούριο της πρότυπο eshop, το οποίο ολοκλήρωσε την είσοδό της στην νέα digital εποχή.
Είσοδος που περιλαμβάνει, επίσης, μία δυναμική σελίδα στο Facebook με πρωτογενές περιεχόμενο, αλλά και καμπάνιες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Αναλυτικά οι κατηγορίες ειδών  που διαθέτει η επιχείρηση είναι οι ακόλουθες:
 • Πέδηση (φρένα, δισκόφρενα, σιαγώνες χειρόφρενού)
 • Υλικά Τριβής (θερμούϊτ δίσκων, θερμούϊτ  και πλεκτά σε ρόλλους, πλάκες, μεταλλικά πλακάκια)
 • Είδη Φρένου  για το σύστημα του άξονα (δισκόπλακες, ταμπούρα, ρεγουλατόροι, μπράτσα, αισθητήρες ΑBS, γρανάζια ABS, καλώδια δισκοφρένου, ρουλεμάν, τσιμούχες, μουαγιέ, μαρκούτσια, σπιράλ ρεύματος)
 • Τροχός και μέρη αυτού (μπουζώνια, παξιμάδια, γκρόβερ, κώνικα, σιαγώνες, ελατήρια, κυλινδρακια φρένου, δαγκάνες, set δαγκάνας, πείροι σιαγώνων, δαχτυλίδια, ράουλα)
 • Αέρας και συστήματα Αέρος (αερόφουσκες, σπιράλ αέρος, χούφτες, πλαστικοί σωλήνες, λαστιχοσωλήνες, αυτόματοι και απλοί σύνδεσμοι, μπιμπίκια, σφήνες, ρακόρ, βαλβίδες αέρος, φίλτρα ξηραντήρα, φυσούνες, διαφράγματα, σεβροαμπραγιάζ, σεβρόφρενα, σετ βαλβίδων αέρος)
 • Ειδικές κατασκευές-εφαρμογές (θερμούϊτ τριβής για βιομηχανικές εφαρμογές, αιολικά πάρκα και ανεμογεννήτριες, περτσίνια δίσκων/σιαγώνων/αλουμίνιου, περτσίνια για μεταλλικά πλακάκια, γρανάζια)
 • Λιπαντικά (Γράσο μπλε και κίτρινο, υγρά φρένων, αντιπαγωτικά αέρος)
 • Καρφωτικά μηχανήματα (καρφωτικό ποδιού και αέρος).
Πετρομελίδης Κ. & Σια Ο.Ε. 
ΔΙΑΛΟΓΗΣ 25Α, 54628, Θεσσαλονίκη 
ΜΑΒΙΛΗ 8, 54630, Θεσσαλονίκη 
[email protected] 
https://www.petromelidisbrakes.gr 
 

Κοινοποίησέ το »

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΡΕΝΑ

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΡΕΝΑ

 • GRANTEX

  Η GRANTEX παρέχει προϊόντα συστήματος πέδησης, ανάρτησης, διεύθυνσης & διαχείρισης πεπιεσμένου αέρα για επαγγελματικά οχήματα. Με κορυφαία ποιότητα προϊόντων & υπηρεσιών έχει κατακτήσει μία από τις ηγετικές θέσεις στην Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα εξάγει σε 72 χώρες.
   210 3465942 Περισσότερα
 • BRAKETRUCK

  Το συνεργείο φρένων φορτηγών BRAKETRUCK στον Ασπρόπυργο, φροντίζει για την άριστη κατάσταση του συστήματος πέδησης του οχήματός σου. Σύγχρονες εγκαταστάσεις, άμεση εξυπηρέτηση, φιλικές τιμές.
   2105584520 Περισσότερα
 • CAMION ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ

  Η Camion Τσολακιδης ΑΕ είναι εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας ανταλλακτικών φορτηγών και ρυμουλκούμενων οχημάτων με εξειδίκευση στα συστήματα αερόφρενων. Διακρίνεται για την εμπειρία δεκαετιών καθώς και το πάθος για το φορτηγό και το ρυμουλκούμενο όχημα.
   2105150941 Περισσότερα
 • ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  Από το 1972 η εταιρεία «Πετρομελίδης και ΣΙΑ» προσφέρει εξειδικευμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού αυτοκινήτου. Βρείτε αυτό που ψάχνετε με ένα κλικ στο πρότυπο eshop της!
   2310 768135, 2310 524068 Περισσότερα
 • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
   2105551450 Περισσότερα