Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Δήμας Parking με εμπειρία ετών & top ασφάλεια

  Δήμας Parking με εμπειρία ετών & top ασφάλεια

  23.168 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2023)

  Σε στρατηγικό σημείο διέλευσης. Με υπηρεσίες "άστο πάνω μας". Με ασφάλεια για όχημα, οδηγό και φορτίο. Ένα ολοκληρωμένο rest point στον Ασπρόπυργο, με πακέτο υπηρεσιών για τον επαγγελματία οδηγό, όλα αυτά στο Δήμας Parking .

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  Το Δήμας Parking  λειτουργεί από το 2005 και βρίσκεται στον Ασπρόπυργο,  στο πιο νευραλγικό σημείο διακίνησης αγαθών, με εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού.
   
  Εκεί σε μια συνολική έκταση 10.000 τ.μ. και με 50 διαθέσιμες θέσεις parking, μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας, με μηνιαία ενοικίαση θέσης,  όποτε επιθυμείτε (καθότι λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα,  7 μέρες την εβδομάδα) διευκολύνοντας σας, πάντα με την ασφάλεια και τη σιγουριά που δίνει η αδιάκοπη φύλαξη από κάμερες ασφαλείας και πάντα με ταχύτητα και ευγένεια.
   
  Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις, δίνοντας σας την δυνατότητα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης σε έναν άνετο χώρο που περιλαμβάνει ακόμα και εγκαταστάσεις υγιεινής (όπως WC και ντους με ζεστό νερό 24 ώρες το 24ωρο), δωρεάν WiFi και αυτόματους πωλητές. 


  το Δήμας Parking προσφέρει υπηρεσίες για  την γενικότερη φροντίδα του οχήματος σας όπως γρασάρισμα και καθαρισμός των ζαντών. 

  Πλύσιμο βυτίων & θαλάμων με δορυφόρο !
  Στον ίδιο χώρο, έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει το πλύσιμο του φορτηγού σας αλλά και βαρέων οχημάτων (Ωράριο λειτουργίας  08:00-18:00) , μεγιστοποιώντας την αξιοποίηση του χρόνου σας, όσο εσείς περιμένετε. 
  Το εσωτερικό πλύσιμο των βυτίων και των θαλάμων πραγματοποιείται με δορυφόρο, ενώ το εξωτερικό πλύσιμο πραγματοποιείται με νερό δικτύου χωρίς άλατα ( η παροχή δεν γίνεται από γεώτρηση).
  Ακόμη, το Δήμας Parking προσφέρει υπηρεσίες για  την γενικότερη φροντίδα του οχήματος σας όπως γρασάρισμα και καθαρισμός των ζαντών. 

  Να σημειωθεί εδώ πως τηρούνται όλοι οι κανόνες και το πρωτόκολλο που αφορούν τα μέτρα ασφαλείας σε σχέση με την πανδημία
   

   

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »