Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Δύο γερμανικά ολοκαίνουργια vanette, τα Mercedes Citan (φωτό) και VW Caddy μπορούν να αποκτηθούν με χαμηλό μηνιαίο μίσθωμα.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δύο γερμανικά ολοκαίνουργια vanette, τα Mercedes Citan (φωτό) και VW Caddy μπορούν να αποκτηθούν με χαμηλό μηνιαίο μίσθωμα.

Γερμανικά Vanette με χαμηλό μίσθωμα

6.212 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2022)

Επειδή χάρη στα ελκυστικά προγράμματα Leasing η αγορά ενός επαγγελματικού οχήματος δεν είναι πλέον μονόδρομος, δείτε δύο δημοφιλή γερμανικά Vanette για την επιχείρησή σας: το ετοιμοπαράδοτο, ολοκαίνουργιο Mercedes-Benz Citan και το νέας γενιάς VW Caddy, που προσφέρεται με τη νέα υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης «Volkswagen Lease Pro».

Μπορείς και να νοικιάσεις αντί να αγοράσεις νέο επαγγελματικό όχημα!

  • Σημαντικά προνόμια-οφέλη & χρήση χωρίς άγχος
  • Νέας γενιάς Vanette με μίσθωμα περίπου 350 ευρώ/μήνα
  • Ετοιμοπαράδοτο το νέο Mercedes-Benz Citan
  • Με πρόγραμμα μίσθωσης της VW το νέο Caddy
 
Για τον σύγχρονο επαγγελματία που επιθυμεί να αποκτήσει ένα νέο όχημα για τις ανάγκες της επιχείρησής του, είναι διαθέσιμα πολλαπλά ευέλικτα και άκρως αποδοτικά προγράμματα χρηματοδότησης από τις ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες, σε συνεργασία πάντοτε με τις τράπεζες που μεταξύ άλλων προβλέπουν χαμηλό ποσοστό προκαταβολής επί της αρχικής τιμής του οχήματος, μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής ή/και άτοκες δόσεις, χωρίς να παραβλέπουμε επιπλέον οφέλη όπως π.χ. εκπτώσεις στη συντήρηση κ.ά.
 
Mια από τις πρακτικές που κερδίζει συνεχώς έδαφος και ειδικά στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, τείνει να αποτελεί την επιλογή άνω του 50% των πελατών σε ότι αφορά στις νέες ταξινομήσεις οχημάτων, είναι η Λειτουργική Μίσθωση (Operating Leasing). Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας, το ποσοστό απόκτησης νέων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων μέσω Leasing έχει εκτιναχθεί!

Η μακροχρόνια μίσθωση αντί για την αγορά του ενός οχήματος όπως το νέο VW Caddy, συγκεντρώνει πολλά οφέλη για τον επαγγελματία και την επιχείρησή του.

Η μακροχρόνια μίσθωση αντί για την αγορά του ενός οχήματος όπως το νέο VW Caddy, συγκεντρώνει πολλά οφέλη για τον επαγγελματία και την επιχείρησή του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Γιατί είναι τόσο συμφέρουσα λύση το Leasing

Η μακροχρόνια μίσθωση ενός ή περισσοτέρων επαγγελματικών οχημάτων, συνήθως με διάρκεια από 2 έως 5 έτη, είναι μια άκρως συμφέρουσα και λειτουργική επιλογή για επιχειρήσεις όλων των τύπων και βαθμίδων, δεδομένου ότι μέσω αυτής, ο πελάτης ουσιαστικά αναλαμβάνει να καταβάλλει μόνο ένα –περιορισμένου ύψους- μηνιαίο μίσθωμα για τη χρήση του οχήματος που έχει επιλέξει, χωρίς να επιβαρύνεται από τις διαδικασίες και τα έξοδα που προκύπτουν από το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας του, δεδομένου ότι η κυριότητά του παραμένει στην μισθώτρια εταιρεία.
 
Ο πελάτης δηλαδή σταματά να ασχολείται με δαπάνες όπως η ασφάλιση, τα Τέλη Κυκλοφορίας, η συντήρηση και τυχόν άλλες έκτακτες επισκευές. Επιπρόσθετα, εφόσον αυτό έχει συμφωνηθεί, σε περίπτωση έκτακτης ακινητοποίησης του οχήματος και παραμονής του σε κάποιο συνεργείο, παρέχεται στον πελάτη και όχημα αντικατάστασης.
 
Φυσικά, εκτός των συμβατικών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, μέσω Leasing μπορούν να αποκτηθούν και τα πάσης φύσεως ηλεκτροκίνητα οχήματα που είναι διαθέσιμα πλέον στην ελληνική αγορά, ενώ βάσει και του σχετικού νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών που ισχύει από το 2020 για τη «Μίσθωση ανάριθμων οχημάτων», είναι δυνατή και η μίσθωση βαρέων επαγγελματικών ως Δημοσίας Χρήσης για διάστημα τουλάχιστον δύο ετών.

Οι καλύψεις που προσφέρει το Leasing στον επαγγελματία

Μεταξύ των όρων που προσφέρουν οι εταιρείες μίσθωσης επαγγελματικών οχημάτων στους πελάτες τους, αξίζει να αναφέρουμε τα εξής σε ότι αφορά στις καλύψεις που προκύπτουν:
  • Προγραμματισμένη συντήρηση του οχήματος με βάση τα όσα προβλέπει ο κατασκευαστής, καθόλη τη διάρκεια της σύμβασης.
  • Επισκευές φανοποιείας
  • Μικρή ασφάλιση οχήματος με καλύψεις από τρομοκρατικές ενέργειες, φυσικά φαινόμενα κ.ο.κ.
  • Τέλη Κυκλοφορίας
  • Κάρτα Καυσαερίων
  • Οδική Βοήθεια
  • Αντικατάσταση ελαστικών ανά τακτά χρονικά διαστήματα
  • Δυνατότητα αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος κ.ά.
Συνέχεια του άρθρου >>>