Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Οδηγούμε για πρώτο φορά στη Γερμανία, το ηλεκτρικό Opel Combo-e.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οδηγούμε για πρώτο φορά στη Γερμανία, το ηλεκτρικό Opel Combo-e.

Οδηγούμε το νέο Opel Combo-e Cargo (+vid)

10.995 Επισκέψεις στο άρθρο (27/12/2021)

Διαθέσιμο για παραγγελία είναι και στη χώρα μας το Combo-e, το μικρότερο ηλεκτρικό επαγγελματικό της Opel, το οποίο είχαμε την τύχη να οδηγήσουμε στη Γερμανία.

Με το επίσημο λανσάρισμα (αρχικά για την αγορά της Γερμανίας) και των νέων Movano-e και Combo-e, η Opel συμπληρώνει την –πλήρως- ηλεκτροκίνητη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών της, με οχήματα που δεν επιβάλλουν τον παραμικρό συμβιβασμό ως προς τις δυνατότητες και την αποδοτικότητα τους, σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις!

Οι παραγγελίες ξεκίνησαν για το νέο Combo-e, με τις τιμές στη χώρα μας να ξεκινούν από τα 38.700 ευρώ.

Οι παραγγελίες ξεκίνησαν για το νέο Combo-e, με τις τιμές στη χώρα μας να ξεκινούν από τα 38.700 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Το «Combo-e» είναι ουσιαστικά η νέα πρόταση της Opel για τον κλάδο των… οικολογικών ενδοαστικών μεταφορών (όλων των τύπων) δεδομένου ότι, πρόκειται για ένα πλήρως ηλεκτροκίνητο Vanette που διακρίνεται για τις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες, τη μεγάλη αυτονομία κίνησης με μηδενικές εκπομπές ρύπων αλλά και την γρήγορη φόρτιση των μπαταριών του.

Λανσάρισμα για το νέο Opel Movano
 
Σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις (τόσο τις αμιγώς επαγγελματικές «Cargo» όσο και τις επιβατικών «Life» των 5 ή 7 θέσεων) του νέου Combo, το Combo-e ουσιαστικά δεν διαφέρει σε τίποτε ως προς τη σχεδίαση του αμαξώματος αλλά και του εσωτερικού, με εξαίρεση συγκεκριμένες λεπτομέρειες εντός της καμπίνας, όπως π.χ. ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.
 
Στην Ελλάδα, το αμιγώς ηλεκτρικό ελαφρύ επαγγελματικό όχημα (LCV) του Γερμανού κατασκευαστή διατίθεται με τιμή εκκίνησης τα 38.700 ευρώ (Λιανική τιμή με ΦΠΑ στην έκδοση Business). Σημειώνεται, πως η εν Ελλάδι αντιπροσωπεία έχει ανοίξει ήδη τα βιβλία παραγγελιών της.
 
Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στις παρακάτω ενότητες. Στο μεταξύ, δείτε περισσότερα στο βίντεο που μας έστειλε ο ανταποκριτής μας στη δημοσιογραφική παρουσίαση:

Προσεγμένη ποιότητα, εξαιρετική εργονομία

Ωφέλιμο φορτίο έως 800kg και όγκος έως 4,4 κ.μ.!

Τεχνικά χαρακτηριστικά - Διαστάσεις

Απόδοση 136 ίππων και οδήγηση… με ένα πεντάλ

Πληθώρα τεχνολογιών στον τομέα της ασφάλειας

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »