Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο S 531 DT είναι διαθέσιμο με το cockpit τόσο της σειράς ComfortClass 500…

… όσο και της TopClass 500, αναλόγως της επιθυμίας του ιδιοκτήτη του.

Οι έως και δύο θύρες του διώροφου λεωφορείου προσφέρονται σε τρεις επιλογές ως προς το πλάτος τους ενώ, διακρίνονται για το χαμηλό κατώφλι.

Η πρόσβαση στον χώρο του οδηγού είναι πλέον πιο εύκολη ενώ βελτιωμένες είναι και οι διαθέσιμες παροχές.

Εντελώς νέα δομή, δύο επιλογές για τον χώρο του οδηγού

15.731 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2021)

Tο πρώτο στοιχείο που αντιλαμβάνεται κανείς κατά την είσοδο του στο εσωτερικό του νέου S 531 DT είναι ο πλήρως ανασχεδιασμένος χώρος για τον οδηγό με τη Setra να προσφέρει μάλιστα δύο επιλογές που προέρχονται από τις σειρές ComfortClass 500 και TopClass 500 αντίστοιχα.
Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετές ακόμη τροποποιήσεις που δεν γίνονται άμεσα αντιληπτές και αφορούν σε ολόκληρη τη δομή του κάτω διαζώματος.
Με γνώμονα την διασφάλιση όσο το δυνατόν περισσότερου χώρου μεταξύ των αξόνων, έχει τροποποιηθεί η θέση του ηλεκτρικού συστήματος και των καλωδιώσεων του οχήματος ενώ οι διάφορες δεξαμενές πεπιεσμένου αέρα εδράζονται πλέον κάτω από τον χώρο για τον οδηγό και στον χώρο των πίσω αξόνων. Στη θέση τους (στην αριστερή πλευρά του οχήματος) πλέον έχουν τοποθετηθεί οι δεξαμενές καυσίμου των 480 λτ. ενώ, όταν αυτό απαιτείται, πίσω ακριβώς από αυτές, στον χώρο για τις αποσκευές, μπορεί να φιλοξενηθεί μια επιπλέον δεξαμενή καυσίμου με όγκο 140 – 230 λτ.
Αυτές και αρκετές ακόμη αλλαγές, έχουν γίνει προκειμένου να διασφαλιστεί ακόμη περισσότερος χώρος στο κάτω διάζωμα προκειμένου η χωροταξική διαρρύθμιση του να είναι όσο το δυνατόν πιο ευμετάβλητη, επιτρέποντας π.χ. την τοποθέτηση μιας ή δύο θυρών, ειδικές ράμπες αλλά και θέσεις εντός του οχήματος για αναπηρικά αμαξίδια, κουζίνα, τουαλέτα κ.ο.κ.

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)