Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εμπρός σκάλα μπορεί να εδράζεται στην αριστερή ή τη δεξιά πλευρά του οχήματος.

Η πίσω σκάλα είναι μεγάλη σε διαστάσεις ενώ…

…ενσωματώνει διάφορους αποθηκευτικούς χώρους ή και την –υπερπλήρη- κουζίνα.

Αναλόγως των απαιτήσεων του ιδιοκτήτη, το S 531 DT μπορεί να φέρει πολλαπλές επιλογές ως προς τη διάταξη των καθισμάτων.

Πέραν των ελκυστικών επενδύσεων, αίσθηση προκαλεί και ο καλαίσθητος –κρυφός- φωτισμός κατά τις νυχτερινές ώρες.

Στο επάνω διάζωμα μπορεί να τοποθετηθεί μια εκτεταμένη ηλιοροφή.

Ο χώρος για τις αποσκευές έχει συν¬ολικό όγκο 8,4κ.μ.

Ιδιαίτερα εύχρηστες είναι οι –αναδιπλούμενες- ποτηροθήκες στα τραπεζάκια μεταξύ των θέσεων.

Φυσικά, όλοι οι επιβάτες μπορούν να έχουν στην διάθεση τους πάσης φύσεως παροχές.

Δυνατότητα μεταφοράς έως 83 επιβατών

15.738 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2021)

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το ωφέλιμο εσωτερικό ύψος του κάτω διαζώματος στο διώροφο S 531 DT ορίζεται στα 1,80μ. και στα 1,68μ. για το πάνω διάζωμα αντίστοιχα.
Οι διαστάσεις αυτές διατηρούνται από το προηγούμενο μοντέλο ωστόσο, σχεδόν όλα τα υπόλοιπα έχουν αλλάξει!
Πέραν ελκυστικών επενδύσεων σε γκρι και μπεζ χρώματα, αξίζει να αναφέρουμε τις –εντελώς- νέες σκάλες. Στο πίσω μέρος, η σκάλα διατηρείται πίσω από την αντίστοιχη πόρτα ωστόσο μπροστά, ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει ποια θα είναι η θέση της. Παράλληλα, εντελώς νέο είναι το σχήμα τους, οι κουπαστές, το σχήμα και μέγεθος των σκαλοπατιών καθώς και οι επενδύσεις στο εξωτερικό τμήμα, προκειμένου να προσφέρεται και φυσικός φωτισμός τους.  Σε ότι αφορά στις θέσεις των –έως και 83- επιβατών, η βασική επιλογή αφορά στα καθίσματα «Voyage» ενώ διαθέσιμες είναι και οι επιλογές «Voyage Plus» ή «Ambssador» με πολλαπλούς συνδυασμούς χρώματος και επενδύσεις ακόμη και για τις εξεζητημένες απαιτήσεις.
Όπως είναι φυσικό, όλες οι θέσεις μπορούν να φέρουν, πέραν των βασικών παροχών, θύρες USB ή και παροχή ρεύματος 230V.  Πέραν αυτού, ιδιαίτερης μνείας χρήζει η νέα τουαλέτα του S 532 DT με το επίπεδο δάπεδο χάρη στην τροποποιημένη δομή της. Με ωφέλιμο εσωτερικό ύψος της τάξης των 1,82μ. (από 1,70μ. στο προηγούμενο μοντέλο), φέρει δεξαμενή λυμάτων της τάξης των 150 λτ.
Τέλος, παρά την ύπαρξη τουαλέτας, δύο σκαλών καθώς και δύο θυρών, ο χώρος για τις αποσκευές του νέου Setra S 531 DT έχει μέγιστη χωρητικότητα της τάξης των 8,4 κ.μ.
 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)