Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ειδικές βελτιώσεις στην συνολική σχεδίαση του αμαξώματος, έχουν επιφέρει εντυπωσιακή μείωση του αεροδυναμικού συντελεστή.

Ο χώρος για τον κινητήρα φέρει τις απαραίτητες εισαγωγές αέρα για την βέλτιστη διαδικασία ψύξης του.

Στον υπερθετικό βαθμό!

15.775 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2021)

Ταξιδεύουμε στην Βαλένθια για το νέο διώροφο Setra S 531 DT, που αποτελεί κυριολεκτικά το αποκορύφωμα της κατασκευαστικής δεινότητας και των τεχνολογικών καινοτομιών που προσφέρει στην παρούσα φάση η εταιρεία.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και συνάμα τεχνολογικά προηγμένα, οχήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Διεθνούς Εκθέσεως «Busworld 2017» (20 – 25/10) στην πόλη Kortrijk του Βελγίου, ήταν χωρίς αμφιβολία το διώροφο S 531 DT της Setra.
Χάρη στις διαστάσεις, τις μεταφορικές δυνατότητες και φυσικά το τεχνολογικό του υπόβαθρο, το 3αξονικό και διώροφο αυτό λεωφορείο, θεωρείται και όχι άδικα μεταξύ των κορυφαίων προτάσεων της αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο, αν λάβουμε υπόψη μας και την τεχνογνωσία της Setra στην κατασκευή πολυτελών λεωφορείων όλων των τύπων.
Πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να το γνωρίσουμε από κοντά, στην επίσημη παρουσίαση του οχήματος στη πόλη Βαλένθια (Ισπανία).

 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)