αγοραζω - αγοραζω

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς για τα ελαστικά του επαγγελματικού σου οχήματος.

Μάθε τα πάντα πριν αγοράσεις ελαστικά

Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022

Έφτασε η ώρα να αλλάξεις ελαστικά για να αναβαθμίσεις την απόδοση, την άνεση και την ασφάλεια του επαγγελματικού σου οχήματος; Δες τι πρέπει να γνωρίζεις ώστε να επιλέξεις τα λάστιχα που ταιριάζουν γάντι στο πολύτιμο «εργαλείο» της επιχείρησής σου.

Τα Ford Transit Custom και Toyota Hilux είναι αντίστοιχα τα best seller στις κατηγορίες των Μεσαίων Van και Pick-Up.

Στο +63,6% η αγορά στο πρώτο 9μηνο του 2021

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021

Αν το ζήτημα με τις παραδόσεις οχημάτων δεν επηρεάσει δραστικά τις πωλήσεις νέων ελαφρών επαγγελματικών μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2021, η χρονιά που διανύουμε θα κλείσει σημαντικά βελτιωμένη σε σχέση με το 2020.

Νέα Εποχή - Νέες δυνατότητες ! Και για αγορά Επαγγελματικού !

Νέα Εποχή - Νέες δυνατότητες ! Και για αγορά Επαγγελματικού !

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Ουδέν κακόν, αμιγές καλού λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Η πανδημία (πέρα από τα αδιαμφισβήτητα προβλήματα που έφερε στην καθημερινότητα όλων) πυροδότησε μιά digital "επανάσταση" φέρνοντας τις ούτω ή άλλως αναμενόμενες εξελίξεις κατά μια 10ετία νωρίτερα.

Οικονομικά και εγγυημένα

Οικονομικά και εγγυημένα

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Ο περιορισμός του κόστους χρήσης και συντήρησης ενός αυτοκινήτου, αποτελεί το ζητούμενο για την πλειοψηφία των ιδιοκτητών επαγγελματικών οχημάτων. Ειδικά στη περίπτωση που το όχημα είναι εκτός της εγγύησης του κατασκευαστή, η επιλογή ανταλλακτικών από το ελεύθερο εμπόριο, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ε

Πηγή ζωής

Πηγή ζωής

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Τα σημερινά αυτοκίνητα χρησιμοποιούν πάρα πολλά συστήματα και εφαρμογές που για να λειτουργήσουν χρειάζονται ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό αυξάνει τις τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές των μπαταριών ο ρόλος των οποίων γίνεται πλέον όλο και πιο σημαντικός με την ευρεία εφαρμογή του συστήματος Start&Sto

Νέοι αγρότες ψάχνουν...  τα ιδανικά εργαλεία

Νέοι αγρότες ψάχνουν... τα ιδανικά εργαλεία

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

Ολοένα και περισσότεροι νέοι (ή και… παλαιότεροι) πραγματοποιούν στις μέρες μας «στροφή» στις εργασιακές τους επιδιώξεις και εξετάζουν σε πιο σοβαρή βάση την ενασχόληση με τη γεωργία ή την κτηνοτροφία. Οι νέες μορφές εναλλακτικής καλλιέργειας (βότανα, μανιτάρια κ.ά.) ή η εκτροφή πέστροφας, σ

Σκεφτείτε μπροστά  επιχειρήστε με ασφάλεια

Σκεφτείτε μπροστά επιχειρήστε με ασφάλεια

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

Παρά τον έντονο ανταγωνισμό που δέχονται από τα Vanette, τα Pick-Up εξακολουθούν να αποτελούν την πιο δημοφιλή κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών της ελληνικής αγοράς. Σε αυτό συμβάλλουν σημαντικά και οι εξαιρετικά ευέλικτες προτάσεις χρηματοδότησης που προσφέρουν οι ελληνικές αντιπροσωπείες.

To μεταχειρισμένο του μήνα: Renault Kangoo Express του 2008

To μεταχειρισμένο του μήνα: Renault Kangoo Express του 2008

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Τα… γαλλικό κλειδί της πόλης: Με την κατηγορία των Vanette να αποτελεί πλέον την πιο δημοφιλή της ελληνικής αγοράς στις πωλήσεις καινούργιων ελαφρών επαγγελματικών, η επιλογή του μοντέλου που ουσιαστικά δημιούργησε την κατηγορία ως μεταχειρισμένο, αποτελεί μια εξαιρετικά δελεαστική προοπτική.

Ταξί με κόστος από 14.270 ευρώ!

Ταξί με κόστος από 14.270 ευρώ!

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Οι συνολικές πωλήσεις της αγοράς των Ταξί για το 3μηνο του 2013 υποχωρούν κατά 31,62%, ωστόσο μοντέλα όπως η Skoda Octavia, εξακολουθούν να συγκαταλέγονται μεταξύ της κορυφαίας 10άδας των επαγγελματικών οχημάτων της χώρας. Παράλληλα όμως, με τα δεδομένα που έχουν προκύψει, λόγω της απελευθέρωσης του

Citroen Berlingo Van

Citroen Berlingo Van

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Η αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία του νέου Berlingo έχει τις βάσεις της στην κομψή και μοντέρνα αισθητική της σχεδίασης του, στους οικονομικούς και αξιόπιστους κινητήρες και στις πολυάριθμες διευκολύνσεις που προσφέρει στον σύγχρονο επαγγελματία.

Advertisement