Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

παρουσιάσεις - λεωφορεια

To νέο Irizar i6S efficient θεωρείται το πιο αποδοτικό τουριστικό λεωφορείο που κατασκεύασε ποτέ η ισπανική μάρκα.

Νέο Irizar i6S Efficient: οι Ισπανοί στα καλύτερά τους

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022

Το «καμάρι του στόλου» της Irizar αποτελεί το νέο i6S Efficient, ένα τουριστικό λεωφορείο που κατάφερε να μειώσει τα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων κατά 13%, αυξάνοντας την ίδια στιγμή τα επίπεδα άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Ήπια υβριδικό το αεριοκίνητο, ολοκαίνουργιο Iveco Urbanway Hybrid.

Νέο Iveco Urbanway Hybrid φυσικού αερίου (+vid)

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022

Τα πλεονεκτήματα των υβριδικών λεωφορείων και αυτών που λειτουργούν με φυσικό αέριο, θέλει να συνδυάσει το νέο Iveco Urbanway Hybrid, το οποίο υπόσχεται σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων, αλλά και βελτιωμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας.

Η ZF λανσάρει το δεύτερης γενιάς αυτόματο κιβώτιο «EcoLife CoachLine» που προορίζεται αποκλειστικά για τουριστικά λεωφορεία (πούλμαν) όλων των ειδών, μεγεθών και χρήσεων.

Οικονομία & άνεση από το νέο αυτόματο κιβώτιο της ZF

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022

Υψηλότερα επίπεδα άνεσης για οδηγό και επιβάτες, αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση κατά 3%, υπόσχεται το 2ης γενιάς 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο «EcoLife CoachLine» που λανσάρει η ZF ειδικά για τα τουριστικά λεωφορεία όλων των χρήσεων και διαστάσεων.

To νέο i6S θεωρείται από την Irizar ως το πιο αποδοτικό λεωφορείο που η μάρκα κατασκεύασε ποτέ.

Νέο i6S: Το πιο αποδοτικό Irizar (+vid)

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022

Η Irizar παρουσίασε τη νέα γενιά του τουριστικού λεωφορείο «i6S» που διακρίνεται για τη σημαντικά βελτιωμένη αποδοτικότητα του δεδομένων των πολλαπλών βελτιώσεων που έχει δεχθεί. Χαρακτηριστικά, ο αεροδυναμικός συντελεστής έχει μειωθεί κατά 30%!

Μειωμένη κατανάλωση κατά 5% υπόσχεται το υβριδικό, ολοκαίνουργιο Mercedes-Benz Intouro K μήκους 10,75 μέτρων.

To νέο compact, υβριδικό Mercedes-Benz Intouro K

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022

Το Intouro K των 10,75 μέτρων και των έως 354 ίππων, είναι το νέο υβριδικό λεωφορείο της Mercedes-Benz, το οποίο εμφανίζει 5% χαμηλότερη κατανάλωση κατά την κίνηση σε περιαστικά και αστικά δρομολόγια, ενώ μπορεί με την ίδια ευκολία να αποτελέσει ένα υπεραστικό λεωφορείο ή ένα πούλμαν για μικρά γκρου

Δείτε πώς το 14μετρο Mercedes-Benz Tourismo L μπορεί να γίνει ακόμα πιο πολυτελές.

Το πολυτελές Mercedes-Benz Tourismo L

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022

Το 3αξονικό Mercedes-Benz Tourismo L είναι ένα πολυτελές πούλμαν 14 μέτρων που προσφέρει στους έως και 59 επιβάτες του μοναδικές ανέσεις και προηγμένη ασφάλεια, ενώ μπορεί να αποκτηθεί με ό,τι …τραβάει η ψυχή του υποψήφιου ιδιοκτήτη του.

Συνολικά αναβαθμισμένο λανσάρεται το νέο Irizar i4 σε πλήθος εκδόσεων αμαξώματος, εσωτερικού και γραμμής κίνησης.

Λανσάρεται το νέο Irizar i4

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022

Πιο ασφαλές, άνετο και οικονομικό στη χρήση (-5% η κατανάλωση) λανσάρεται το νέο Irizar i4 σε εκδόσεις 2 ή 3 αξόνων και μήκους 10,8-15 μέτρων, με το τουριστικό λεωφορείο να έχει στη γκάμα του κινητήρες που λειτουργούν με πετρέλαιο, βιοκαύσιμα ή φυσικό αέριο για αυτονομία έως και 1.000 χλμ., αλλά και

Αναβαθμισμένο εμφανίζεται σε όλους τους επιμέρους τομείς το αστικό-υπεραστικό λεωφορείο της Scania, το νέο Interlink.

Λανσάρεται το νέο Scania Interlink (+vid)

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2022

Με φρέσκια εμφάνιση μέσα – έξω, αναβαθμισμένα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας και προηγμένους κινητήρες με χαμηλότερη κατανάλωση έως και κατά 8%, λανσάρεται το νέο Scania Interlink, το λεωφορείο μήκους 10,8-15,0 μέτρων της σουηδικής μάρκας που προορίζεται για αστική και υπεραστική χρήση.

Μετά τα δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων με πούλμαν βιοαερίου, η FlixBus θέλει ως το 2024 να βγάλει στους δρόμους και πούλμαν υδρογόνου.

Πούλμαν υδρογόνου στην Ευρώπη ως το 2024

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021

Η γνωστή εταιρεία κινητικότητας, FlixMobility -από κοινού με μεγάλους «παίκτες» της αγοράς- προετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε μέχρι το 2024 να έχει ξεκινήσει δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων, με πούλμαν κυψελών καυσίμου που θα τροφοδοτούνται με υδρογόνο.

Πολυμελής η οικογένεια του Irizar Group, περιλαμβάνει λεωφορεία, πούλμαν και ένα ηλεκτρικό φορτηγό.

Η πλήρης οικολογική γκάμα της Irizar

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021

Μια πλήρη γκάμα λεωφορείων και πούλμαν μικρών, μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων -αλλά και ένα eTruck- διαθέτει η ισπανική Irizar, οχήματα που κινούνται με ηλεκτροκινητήρες, υβριδική τεχνολογία, αλλά και εναλλακτικά καύσιμα και τα οποία εμφανίζουν από μηδενικές έως ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων.