Δημήτριος Πρασσάς ηλεκτρολογείο φορτηγών στον Ασπρόπυργο

Δημήτριος Πρασσάς ηλεκτρολογείο φορτηγών στον Ασπρόπυργο

Δημήτριος Πρασσάς ηλεκτρολογείο φορτηγών στον Ασπρόπυργο

5881 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/9/2021

Δημήτριος Πρασσάς ηλεκτρολογείο φορτηγών στον Ασπρόπυργο. Στο πλήρες εξοπλισμένο ηλεκτρολογείο φορτηγών ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΑΣΣΑΣ βρίσκονται όλα τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία ώστε να εντοπιστούν βλάβες και δυσλειτουργίες. Κλείνει 40 χρόνια λειτουργίας και είναι δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

 

Η εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΑΣΣΑΣ ιδρύθηκε το 1980 με ειδίκευση στα ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά συστήματα φορτηγών. Στο πλήρες εξοπλισμένο ηλεκτρολογείο βρίσκονται όλα τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία ώστε να εντοπιστούν βλάβες και δυσλειτουργίες.

Κοινοποίησέ το »

Η πολυετής πείρα τους καθώς και η συνεχής κατάρτιση στις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στο αντικείμενο, εγγυούνται  την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων και βλαβών σε κάθε τύπο φορτηγών LCV HCV.

Εκτός από τη διάγνωση και επισκευή βλαβών, ασχολούνται με τη συντήρηση, επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικών και την εμπορία ανταλλακτικών. 

Όποιο και να είναι το πρόβλημα του φορτηγού σας, μικρής ή μεγάλης σημασίας αντιμετωπίζεται με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.

Στην εταιρεία Πρασσάς θα βρείτε επώνυμα και αυθεντικά προϊόντα & ανταλλακτικά από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.
Στην εταιρεία Πρασσάς θα βρείτε επώνυμα και αυθεντικά προϊόντα & ανταλλακτικά από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.


`Αριστη τεχνογνωσία & άρτιος εξοπλισμός 
Η εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΑΣΣΑΣ διαθέτει τις γνώσεις που απαιτούνται και σας παρέχει ποικίλες προτάσεις ώστε να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό και να πραγματοποιήσετε μια ολοκληρωμένη επαγγελματική εγκατάσταση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.
Η αξιοπιστία της επιχείρησης οφείλεται στην εμπειρία που κατέχουν, στην ποιοτική εργασία που προσφέρουν και στην πολιτική τους όσον αναφορά την παροχή επώνυμων και αυθεντικών προϊόντων & ανταλλακτικών από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου όπως:  HELLA, SIM, BOSCH, WAS, ORION, JVC, PHILIPS, BLAUPUNKT.


Η πολυετής πείρα καθώς και η συνεχής κατάρτιση στις νέες τεχνολογίες, εγγυούνται  την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων και βλαβών σε κάθε τύπο φορτηγών LCV HCV.

Η πολυετής πείρα καθώς και η συνεχής κατάρτιση στις νέες τεχνολογίες, εγγυούνται  την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων και βλαβών σε κάθε τύπο φορτηγών LCV HCV.


Οι κύριες υπηρεσίες & προϊόντα που προσφέρει το ηλεκτρολογείο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΑΣΣΑΣ είναι τα εξής:

 • Επισκευή / Ανακατασκευή μίζας & δυναμό
 • Συντήρηση & επισκευή A/C
 • Έλεγχος & αντικατάσταση μπαταρίας 
 • Τοποθέτηση ηχοσυστημάτων Radio - CD
 • Εγκατάσταση φωτισμού Led
 • Εμπορία Ανταλλακτικών
 • Παντός τύπου προβολείς
 • Κεραίες CB
 • Φανάρια απλά & Led
 • Παντός τύπου διακόπτες
 • Συστήματα Xenon
 • Ψυγεία AC
 • Καυστήρες AUTO THERM

Τέλος, η εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΑΣΣΑΣ σας παρέχει εγγύηση 6 μηνών για κάθε εργασία και σας ενημερώνει εκ των προτέρων για το κόστος της κάθε επισκευής και των εμπορευμάτων.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους ώστε να ζητήσετε προσφορά για οποιαδήποτε υπηρεσία και ανταλλακτικό επιθυμείτε.  
 

Κοινοποίησέ το »

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

προϊοντα αυτοκινητου - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

 • NOVITRON

  Η Novitron εξουσιοδοτημένος διανομέας των λιπαντικών Mobil για την Ελλάδα, φέρνει τις μπαταρίες Berga. Πρόκειται για μπαταρίες που κατασκευάζονται με την τεχνολογία StampedGrid, η οποία προσφέρει σταθερά υψηλή απόδοση.
   2104814860 Περισσότερα

προϊοντα αυτοκινητου - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

 • Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  Η εταιρεία Σ. Λογοθέτης & ΣΙΑ Ο.Ε., δραστηριοποιείται στην επισκευή κρεμαγιερών και υδραυλικών τιμονιών (υδραυλικών συστημάτων διεύθυνσης), καθώς και κιβωτίων ταχυτήτων - σασμάν, για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Η υψηλή εξειδίκευσή και η μακροχρόνια παρουσία τους αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών.
    210 34 22 310 Περισσότερα
 • ΠΡΑΣΣΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

  Το Ηλεκτρολογείο Prassas Τeam αναλαμβάνει την επισκευή και την συντήρηση φορτηγών. Προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας στους τομείς ηλεκτρονικών παροχών & αξεσουάρ φορτηγών και αυτοκινήτων.
   210 5582350, 2105582351 Περισσότερα
 • ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

  Το συνεργείο DAF SERVICE ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ  με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής,  δραστηριοποιείται από το 1988 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα Φορτηγά DAF καθώς και στην πώληση ανταλλακτικών.

   2105822045, 6936901610 Περισσότερα
 • ΔΡΟΣΟΣ SERCICE VOLVO

  Με 22 χρόνια εμπειρία στο χώρο της επισκευής και συντήρησης φορτηγών Volvo, το συνεργείο ΔΡΟΣΟΣ Service, με σύγχρονο εξοπλισμό και τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του επαγγελματία οδηγού, παρέχοντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες & γνώσεις του.
   2130251127 Περισσότερα
 • ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε

  Το συνεργείο Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης & επισκευής φορτηγών και νταλικών εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας εγγυημένες και οικονομικές υπηρεσίες. Διαθέτουν σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε εργασίες και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει το όχημα σας.
   2105579382 Περισσότερα
 • ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ -

  Η επιχείρηση "Ο ΝΤΙΝΟΣ" από το 1955 έως σήμερα, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των οχημάτων σας. Συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων.
   2104206122, 2104206373 Περισσότερα
 • ΑΦΟΙ ΣΤΑΥΡΑΚΗ

  Το συνεργείο Αφοί Σταυράκη, ο "Τζίμης" είναι το 1ο εξουσιοδοτημένο συνεργείο φορτηγών στην Ελλάδα στο δίκτυο της Volvo Hellas. Ειδικεύονται επί σειρά ετών στην επισκευή και συντήρηση των φορτηγών της Volvo, ενώ παράλληλα δραστηριοποιούνται και στην εμπορία οχημάτων και ανταλλακτικών.
   2105551568 Περισσότερα
 • MANTIΝΙΩΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ

  Service με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία για 30 χρόνια σε αντλίες μπεκ Turbo. Εξοπλισμός, διαρκής εκπαίδευση, ποιοτική παροχή υπηρεσιών, hi-tech διαγνώσεις, γνήσια ανταλλακτικά και κινητό 24ωρο συνεργείο. Όλα αυτά στο συνεργείου MANTIΝΙΩΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ.
   2105595025  Περισσότερα
 • POWER CLEAN

  Η εταιρεία Power Clean βασίζετε στην τεχνογνωσία αλλά και στην πολυετή εμπειρία που διαθέτει στον τομέα της απολίπανσης μεταλλικών εξαρτημάτων και στην κατασκευή ειδικών συσκευών καθαρισμού. Καθαρισμός DPF, ψυγείων, τεποζίτων & εξαρτημάτων με top εξοπλισμό !
   210 5584319 Περισσότερα
 • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
   2103423672 Περισσότερα
 • ΒΙΑΞΩΝ

  Η ΒΙΑΞΩΝ είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με κατασκευές επισκευές & μεταποιήσεις κεντρικών αξόνων μετάδοσης κίνησης. Με εφόδια την πολύχρονη εμπειρία, την σταθερή ποιότητα στην εργασία, τον κατάλληλο εξοπλισμό και την γκάμα ανταλλακτικών από μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρίες, υπάρχει δυνατότητα κάλυψης των αναγκών κάθε πελάτη.
   210 514 2230 Περισσότερα
 • ΒΟΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

  Το μηχανουργείο Κωνσταντίνος και Σπύρος Βοτανοπουλος παρέχει άριστες υπηρεσίες ενώ το προσωπικό διαθέτει σημαντική εμπειρία σε επισκευαστικές λειτουργίες και σε ανακατασκευές δίσκων, ταμπούρων και βολάν.

    2105722453 Περισσότερα
 • PAPALOUKAS EXHAUST

  Για εξατμίσεις φορτηγών, μηχανημάτων, πούλμαν και Ι.Χ εμπιστευτείτε την PAPALOUKAS EXHAUST. Με εμπειρία, τεχνογνωσία και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, η εταιρεία με έδρα τον Ασπρόπυργο αναλαμβάνει ότι έχει να κάνει με την εξάτμιση και τον καταλύτη του φορτηγού σας.
   2105590860 Περισσότερα
 • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΑΣΣΑΣ

  Στο πλήρες εξοπλισμένο ηλεκτρολογείο φορτηγών ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΑΣΣΑΣ βρίσκονται όλα τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία ώστε να εντοπιστούν βλάβες και δυσλειτουργίες του φορτηγού σας. Κλείνει 40 χρόνια λειτουργίας και είναι δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
   2105596304 Περισσότερα
 • BRAKETRUCK

  Το συνεργείο φρένων φορτηγών BRAKETRUCK στον Ασπρόπυργο, φροντίζει για την άριστη κατάσταση του συστήματος πέδησης του οχήματός σου. Σύγχρονες εγκαταστάσεις, άμεση εξυπηρέτηση, φιλικές τιμές.
   2105584520 Περισσότερα
 • ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  Η επιχείρηση ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE, δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2006 και εδρεύει στον Ασπρόπυργο, Εξειδικεύονται σε αντλίες πετρελαίου και μπεκ παντός τύπου, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων, όπως: BOSCH, DELPHI, DENSO, CUMMINS,  CATERPILLAR, ZEXEL, SIEMENS και VDO. Είναι experts στις αναβαθμίσεις εγκεφάλων (& αύξηση της ιπποδύναμης) και στην επισκευή Turbo.
   2105574529 Περισσότερα
 • ΓΕΡΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε.

  Το συνεργείο ΓΕΡΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε. αναλαμβάνει από το 1975 Ευθυγραμμίσεις, Ζυγοσταθμίσεις, Service σε όλους τους τύπους, Φορτηγών, Λεωφορείων, Τετραξονικών, Επιβατικών και τον ηλεκτρονικό έλεγχο Φορτηγών και Επιβατικών.
   210 5595742 Περισσότερα
 • ΧΟΝΔΡΟΣ- ΖΟΥΜΠΟΣ

  Για πάνω από 25 χρόνια το συνεργείο ΧΟΝΔΡΟΣ- ΖΟΥΜΠΟΣ είναι το όνομα που εμπιστεύεστε για όλες τις ανάγκες επισκευής και συντήρησης του φορτηγού Scania. Το εξειδικευμένο συνεργείο εγγυάται ποιοτικό service για παντός τύπου φορτηγά Scania.
   6936959239, 6948835006  Περισσότερα