Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

  Σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης !

  38.128 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2020)

  Έκλεισε ένας δύσκολος 10ετής κύκλος μα τα καλύτερα έρχονται. Μιλά ο Κος Γεώργιος Παύλου. Γενικός Διευθυντής της STAL.

  Με το τέλος του 2019 έκλεισε ένα κεφάλαιο μιας δύσκολης δεκαετίας που δυστυχώς διέλυσε αρκετές δομές της χώρας, το 2019 εξελίχθηκε σε μια χρονιά συγκρατημένης αισιοδοξίας, αισιοδοξία η όποια έδωσε μια τάση ανάπτυξης στον κλάδο.

  Το 2020 είναι μία χρονιά όπου ο κλάδος του αυτοκίνητου μπαίνει σε μια τροχιά  βιώσιμης ανάπτυξης, οι προκλήσεις και η ραγδαία εξέλιξη του αυτοκίνητου (βλέπε ανάπτυξη ηλεκτροκίνησης και γενικά τεχνολογίες πιό φιλικές προς το περιβάλλον) θα φέρουν τον κλάδο μπροστά σε πρωτόγνωρες προκλήσεις, πιθανόν να αναπτυχτούν ανάγκες για νέες ειδικότητες στον κλάδο μας και να χαθούν κάποιες άλλες.

  Όσο αφορά το δικό μας κομμάτι στο αυτοκίνητο , αυτό της ανακατασκευής της  μίζας και του δυναμό οι χρονιές της κρίσης δεν ήταν υπερβολικά αρνητικές και αυτό διότι ο στόλος των αυτοκίνητων δεν ανανεώθηκε.

  Για την νέα χρονιά , εκμεταλλευόμενοι το θετικό κλίμα  (οικονομικές προβλέψεις που επικρατούν στην χώρα) δίνουμε έμφαση:
  - στις εξαγωγές
  που είναι & το αντίδοτο στην 10ετή οικονομική κρίση που αφήνουμε πίσω
  - στην ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων μας και
  - στο βασικό στοίχημα που είναι η επένδυση σε νέο σύγχρονο εξοπλισμό,
  εκπαιδεύοντας παράλληλα το προσωπικό μας στις νέες τεχνολογίες που διέπουν την μίζα και το δυναμό. Η επιτυχία είναι δεδομένη, μόνο κοιτάζοντας το μέλλον, στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

  Γεώργιος Παύλου
  Γενικός Διευθυντής  
  STAL Πρότυπος βιομηχανία ανακατασκευής μίζας δυναμό
  Μέλος Δ.Ε  Βιοτεχνικού Επιμελητήριου  Αθηνών
  Μελος Δ.Σ.  Β.Ε.Α.