Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Δεκαετία βιώσιμης ανάπτυξης !

    42.882 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2020)

    Κάνει αποτίμηση χρονιάς. Βλέπει την Ηλεκτροκίνηση να “καλπάζει”. Εύχεται για σωστές επιλογές της αγοράς εν συνόλω.

    Μιλάμε με τον Κο Παναγιώτη Καρανάσιο της γνωστής εταιρείας `ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΡΣΑΜΗ & συνεργάτες`.
    Ας δούμε τα όσα ενδιαφέροντα λέει.

    Το 2019 εξελίχθηκε σε μία χρονιά ζυμώσεων και προετοιμασίας της επόμενης μέρας. Ήταν ένα έτος στο οποίο ζήσαμε την ένταση αναφορικά με τα προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπιστούν και την αναμονή σχεδόν, όλων των επαγγελματικών κλάδων για ένα νέο ξεκίνημα της οικονομίας της χώρας.

    Η δεκαετία του 2010 ήταν σίγουρα μία από αυτές που η οικονομική και κοινωνική κρίση σάρωσε την Ελλάδα και την άλλαξε ριζικά. Διέλυσε πολλές δομές της χώρας και δοκίμασε πολλές φορές τις αντοχές της. Μπορεί να υπάρχουν ακόμη ανοιχτές πληγές σε πολλούς τομείς της οικονομίας, όμως σήμερα τα πράγματα μοιάζουν ελπιδοφόρα.

    Για να είναι επιτυχημένη η καινούργια δεκαετία, χρίζει προσεκτικής και με σχέδιο αντιμετώπισης και εκμετάλλευσης, από την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς.

    Η προηγούμενη χρονιά στον τομέα του αυτοκινήτου έδωσε ήδη τον τόνο της ελπίδας μιας και σε όλα  τα μεγέθη στον χώρο του αυτοκινήτου (κλάδος πωλήσεων, επισκευαστικός κλάδος κτλ) υπήρξε ανοδική τάση.

    Οι προκλήσεις της νέας δεκαετίας στον χώρο της αυτοκίνησης θα είναι πολλές. Η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι ραγδαία, συνεπώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δούμε τεχνολογικά προηγμένους τρόπους μετακίνησης.

    Δεν θα μας εκπλήξει, αν στο τέλος της δεκαετίας κάνουν την εμφάνιση τους ιπτάμενα οχήματα τύπου drones για τις μετακινήσεις του επιβατικού  κοινού.

    Παρολαυτά το σίγουρο  είναι ότι θα μας απασχολήσει η διάχυση της ηλεκτροκίνησης, καθώς τα ηλεκτροκίνητα οχήματα προβλέπεται να διεισδύσουν ταχύτατα και μαζικά στην αγορά του αυτοκινήτου την επόμενη δεκαετία.

    Ένας τεράστιος αριθμός διαφόρων επαγγελματικών κλάδων,  θα αναπτυχθεί γύρω από το φαινόμενο της ηλεκτροκίνησης.

    Έννοιες όπως φορτιστές αυτοκινήτων, συσσωρευτές αυτοκινήτων, ειδικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, συνεργεία επισκευής ηλεκτροκίνητων οχημάτων, κατασκευή χώρων φόρτισης, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν πεδία ανάπτυξης επενδύσεων, διότι τα παραπάνω είναι οι απαραίτητες υποδομές για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

    Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί πλέον μονόδρομο στην αντιμετώπιση της μόλυνσης του περιβάλλοντος.

    Η χρήση ηλεκτροκίνητων οχημάτων συντελεί στη μείωση της εκπομπής του διοξειδίου του άνθρακα, των οξειδίων του αζώτου, και συμβάλλει στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.

    Η περιβαλλοντική συνείδηση που αναπτύσσεται, θεμελιώνεται ολοένα και περισσότερο και κατακτά τους πληθυσμούς σε όλον τον πλανήτη.

    Οι υποσχέσεις λοιπόν που φέρνει μαζί της η νέα δεκαετία είναι μεγάλες και οι δικοί μας στόχοι είναι ακόμη μεγαλύτεροι.

    Η εταιρεία `ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΡΣΑΜΗ & συνεργάτες` κάνοντας σταθερά βήματα, κατάφερε να διατηρήσει  την ανοδική της πορεία και συνεχίζει να αναπτύσσεται, αφουγκραζόμενη πάντα τις ανάγκες των συνεργατών και πελατών της. Η δυναμική της στο πεδίο των μελετών, και αδειοδοτήσεων στους κλάδους του εμπορίου,  παροχής υπηρεσιών,  μεταποίησης και τουρισμού, είναι μεγάλη.

    Ας ευχηθούμε αυτή η νέα δεκαετία να είναι μία μεγάλη περίοδος ευμάρειας, σωστών επιλογών και βιώσιμης ανάπτυξης για την Ελλάδα και τους πολίτες της.

    Παναγιώτης Καρανάσιος
    `ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΡΣΑΜΗ & συνεργάτες`