Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Επενδύουμε στην ποιότητα!

    42.860 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2020)

    Ποιότητα, εμπλουτισμός των προϊόντων και νέες συνεργασίες με ποιοτικούς εμπορικούς οίκους και εργοστάσια. Η στρατηγική της εταιρείας Πετρομελίδης Κ. που απαντά στα «στοιχήματα» του σήμερα.

    Ας δούμε όμως τι δήλωσε ο Κος Κωνσταντίνος Πετρομελίδης, Διαχειριστής – Ιδιοκτήτης της Πετρομελίδης Κ. & Σια Ο.Ε.

    Το 2019 ήταν μια σημαντική χρονιά για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, αλλά και μια χρονιά με δύο εκλογικές αναμετρήσεις και οριακά μειωμένη ρευστότητα για την αγορά. Ευμετάβλητες συνθήκες που «σταθεροποιούνται» μόνο με την επένδυση σε μία λέξη κλειδί: ποιότητα!

    Αυτή ήταν και η δική μας επένδυση για ακόμα μία χρονιά. Ποιότητα και εμπλουτισμός των προϊόντων μας, τόσο με αύξηση των προσφερόμενων κωδικών, όσο και με καινούρια προϊόντα από νέες συνεργασίες με ποιοτικούς εμπορικούς οίκους και εργοστάσια. Στρατηγική που εμπλουτίστηκε με την κατασκευή ενός πρότυπου B2B e-shop, αλλά και με την περαιτέρω ανάπτυξη της παρουσίας μας στα social media που παρουσιάστηκε μέχρι και σε σχετικά σεμινάρια.

    Δεδομένα που μας γεμίζουν με αισιοδοξία και περισσότερη εμπειρία για ένα ακόμα πιο αποδοτικό 2020.

    Με πυλώνα τη στρατηγική συνεργασία και αντιπροσώπευση στη Βόρεια Ελλάδα του εργοστασίου «GRANTEX» και «οδηγό» την νέα ποιότητα δισκοφρένων CV104, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις ποιοτικότερες λύσεις για φρένα και δισκόφρενα επαγγελματικών οχημάτων που θα εξασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια για τον οδηγό.

    Παράλληλα, η επισκευή των δαγκανών δισκοφρένων είναι ένας νέος και εξειδικευμένος τομέας στο service των φρένων, με τη μακροχρόνια συνεργασία μας με το εργοστάσιο «BESCOCHEEFT» να μας δίνει τη δυνατότητα να καλύπτουμε απόλυτα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς αυτής. 

    Τέλος, στόχος μας για τη νέα χρόνια είναι και η είσοδος στην πώληση εξειδικευμένων φρένων για ανεμογεννήτριες του εργοστασίου «FRENOS SAULEDA», μία τεράστια πρόκληση σε έναν καινούριο και αρκετά κλειστό προς το παρόν τομέα.

    Η εποχή μας, άλλωστε, εξελίσσεται διαρκώς και απαιτεί κι από εμάς το ίδιο!

    Κωνσταντίνος Πετρομελίδης
    Διαχειριστής – Ιδιοκτήτης
    Πετρομελίδης Κ. & Σια Ο.Ε.