Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Με άνοδο το 2019 & αισιοδοξία για το 2020 !

    42.843 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2020)

    Η συνολική εγχώρια αγορά ελαστικών για τροχοφόρα οχήματα κινήθηκε ανοδικά το 2019, γεγονός που μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε και για την νέα χρονιά. 

    Η ματιά του Κου Λευτέρη Πάγκαλου, εντεταλμένου συμβούλου της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. για την χρονιά που πέρασε και για την νέα χρονιά της αγοράς των ελαστικών
    και των γεωργικών μηχανημάτων (στις οποίες δραστηριοποιείται ο κλάδος της εταιρείας την οποία εκπροσωπεί μιλώντας μας). Ας δούμε τι είπε.

    Για την «Θεοχαράκης Α.Ε.», την κούρσα των πωλήσεων έτρεξαν τα ελαστικά της YOKOHAMA. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία μας εισάγει και διανέμει, ως επίσημος αντιπρόσωπος, τα υψηλής ποιότητας ελαστικά της Ιαπωνικής YOKOHAMA από το 1957, καθιστώντας τα ευρέως γνωστά και αναγνωρισμένα από το ελληνικό αγοραστικό κοινό.

    Η γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

    Για το 2020, η «Θεοχαράκης Α.Ε.», θα συνεχίσει την ανάπτυξη και τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της τόσο στους τομείς των ελαστικών, όσο και των γεωργικών μηχανημάτων.

    Εισαγωγή και διανομή ελαστικών LASSA, KENDA, ANLAS
    LASSA διαθέτει μια πλούσια εμπειρία 41 ετών στην κατασκευή ελαστικών, τόσο για επιβατικά όσο και για επαγγελματικά / αγροτικά οχήματα, με παραγωγικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, στην Τουρκία. Τα ελαστικά LASSA πληρούν στο έπακρο  όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διακρίνονται για την ποιότητα της κατασκευής τους, έχοντας κατακτήσει ήδη από το 1996 το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας (European Quality Grand Prize). Εκτός των προαναφερομένων, η ανταγωνιστική τους τιμή, τα καθιστά την πλέον ιδανική  επιλογή για τον υποψήφιο αγοραστή.  

    H KENDA διαθέτει πλούσια εμπειρία στην κατασκευή ελαστικών, με παραγωγικές εγκαταστάσεις παγκοσμίου κλάσης, στην `Απω Ανατολή.Τα ελαστικά KENDA πληρούν στο έπακροόλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διακρίνονται για την αντοχή τους σε σκληρές καταπονήσεις.


    H ANLAS διαθέτει μια πλούσια εμπειρία άνω των 40 ετών στην κατασκευή ελαστικών. Με μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων, τα ελαστικά ANLAS καλύπτουν ένα πλήθος οχημάτων, όπως μοτοσυκλέτες, golf carts, go-carts, οχήματα παντός εδάφους  και λοιπά δίτροχα. Εστιάζοντας  στις ανάγκες των αναβατών και των οδηγών, η ANLAS συνεχίζει σταθερά να εξελίσσει και να φέρνει καινοτομίες στα ελαστικά της, προσφέροντας ανώτερα ποιοτικά προϊόντα με σαφή προσανατολισμό στην ασφάλεια, την άνεση αλλά και την οδηγική απόλαυση.

    Λευτέρης Πάγκαλος
    Εντεταλμένος Σύμβουλος
    ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.