Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Στόχος να είμαστε 1η επιλογή !

    42.883 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2020)

    Το 2019 ήταν μία θετική χρονιά τόσο για την αγορά του αυτοκινήτου όσο και για εμάς ως LeasePlan.
    Tαμείο χρονιάς και στόχοι-στοιχήματα του 2020, δια χειρός του Κου Χρήστου Παπαγιαννοπούλου, Εμπορικού Διευθυντή της LeasePlan Hellas. Ας δούμε τι είπε.
     
    Οι ταξινομήσεις καινούριων αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 15%, ενώ είδαμε να κυριαρχεί το ενδιαφέρον του κοινού σχετικά με το αυτοκίνητο ως υπηρεσία (Car-as-a-service) και το whatΆs next.
     
    Όλο και περισσότεροι επιλέγουν το leasing, έναντι της αγοράς κάποιου εισαγόμενου μεταχειρισμένου, αντιλαμβανόμενοι τα οφέλη του leasing από τη μία πλευρά και το ρίσκο σε ένα μη ελεγμένο εισαγόμενο αυτοκίνητο από την άλλη.
    Οι πελάτες επέλεξαν την LeasePlan λόγω του ολοκληρωμένου proposition της και της ανάγκης τους να έχουν δίπλα τους ένα εξειδικευμένο και αξιόπιστο συνεργάτη.
     
    Επίσης, η αγορά των επαγγελματικών αυτοκινήτων παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και highlight του 2019 είναι η σημαντική αύξηση των υπό διαχείριση ελαφρών φορτηγών, σε όλες τις κατηγορίες των LCV (CDV, panel, cargo, Pick up).
     
    Ως LeasePlan το 2020 θα συνεχίσουμε την ίδια δυναμική προσέγγιση της αγοράς, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες leasing, βιώσιμες λύσεις για πιο «καθαρούς» στόλους αυτοκινήτων και ψηφιακές λύσεις για τους πελάτες μας ακολουθώντας τη σύγχρονη τάση του digitalization
     
    Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή της παροχής του αυτοκινήτου ως υπηρεσία (car-as-a-service) και να είμαστε η πρώτη επιλογή των επαγγελματιών.
     
    Χρήστος Παπαγιαννόπουλος
    Εμπορικός Διευθυντής
    LeasePlan Hellas