Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Αύξηση μεγεθών & διερεύνηση νέων συνεργασιών !

    42.886 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2020)

    `Ακρως επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η προηγούμενη χρονιά για την εταιρεία "Η ΔΗΜΗΤΡΑ" Α.Ε, σύμφωνα με τον Διευθυντή κλάδου ελαστικών κ.Ηλία Λόκα. 

    Aς δούμε τι είπε στα πλαίσια του αφιερώματος μας σχετικά με «ταμείο 2019 – στοιχήματα 2020 της αγοράς».

    Το 2019 ήταν το έτος που διασφαλίσθηκαν οι παλαιές και συνάφθηκαν οι καινούργιες συνεργασίες με παγκόσμιους προμηθευτές ελαστικών όπως MITAS (Τrelleborg group), TAURUS (Michelin group), WEST LAKE (ZC Rubber). Αυτό επέτρεψε στην εταιρεία να αυξήσει τα οικονομικά μεγέθη της και την κερδοφορία, έχοντας πάντα ως όραμα και στόχο την διατήρηση των συνεργασιών της με τους προμηθευτές και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

    Για το έτος 2020, η εταιρεία έχοντας πάντα ως βάση τη πετυχημένη έως τώρα συνταγή παρουσίας και λειτουργίας, την φήμη και την μακροχρόνια (65 έτη) παρουσία της στην ελληνική αγορά, τα άριστα προιόντα, το εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τους ικανοποιημένους πελάτες της, θα συνεχίσει κατά αυτό τον τρόπο να πορεύεται, παραμένοντας όμως «ανοιχτή» σε νέες προτάσεις και μελλοντικές συνεργασίες.

    Η εταιρεία
    "Η ΔΗΜΗΤΡΑ" Α.Ε. δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά των ελαστικών οχημάτων, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των ελαστικών MITAS του ομίλου Trelleborg (Ευρωπαική εταιρία με εξειδίκευση στο τομέα  της γεωργίας και της βιομηχανίας), TAURUS (Αγροτικά ελαστικά – Michelin group), MICHELIN (Αγροτικά και Βιομηχανικά/OTR ελαστικά), ΖTYRE (ελαστικά για επιβατικά , Van και 4x4 οχήματα, ευρωπαικού σχεδιασμού και κινέζικης κατασκευής) και WestLake (ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στην Κίνα και ανάμεσα στους 9 κορυφαίους στον κόσμο, με πλήρη γκάμα για ΙΧ, ημιφορτηγά, SUV, φορτηγά-λεωφορεία καθώς και για οχήματα του βιομηχανικού και χωματουργικού κλάδου).

    Επίσης είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας των γεωργικών ελκυστήρων ZETOR, LAMBORGHINI, των ψεκαστικών CAFFINI, των φρεζών NARDI και των λιπαντικών AKROS (Petronas) και SDF.

    Η διάθεση των ελαστικών στην Ελλάδα, γίνεται διαμέσου ενός εξουσιοδοτημένου δικτύου καταστημάτων που εξυπηρετείται από τα κεντρικά Αθηνών και το Υποκ/μα Β. Ελλάδας (Θεσ/νίκη).

    ΑΘΗΝΑ : Τηλ. : 210 515 5777  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Τηλ.: 2310 515 321   ΛΑΡΙΣΑ : Τηλ. : 2410 921 074
    www.demeter.gr