Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

  Είμαστε Νο1 γιατί «ακούμε» & καλύπτουμε ανάγκες !

  38.193 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2020)

  Μετράει ήδη 25 χρόνια εξειδίκευσης. Στόχος της να παραμείνει η Νο 1 επιλογή των επαγγελματιών μηχανικών. PRO-TEC Hellas.

  Μιλά ο Κος Μανώλης Τσακανιάς, Διεύθυνση Πωλήσεων της PRO-TEC Hellas
  Νέα προϊόντα , νέες συνεργασίες και αυξημένο ενδιαφέρον επαγγελματιών και ιδιωτών  για το 2019. Προτεραιότητα οι ανάγκες της αγοράς και η συνέχιση προσφοράς καινοτόμων λύσεων στα σύγχρονα προβλήματα των οχημάτων. Πρόκληση οι αυξανόμενες τεχνολογικές απαιτήσεις.

  PRO-TEC Hellas/ BluechemGroup  εδώ και 25 χρόνια προσφέρει στην ελληνική αγορά επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό  με ολοκληρωμένες υπηρεσίες .  Η πρωτοπόρα θέση της εταιρίας στο χώρο των χημικών είναι αποτέλεσμα  αφενός της μοναδικής φόρμουλας των προϊόντων και αφετέρου της πολύχρονης ενασχόλησης μας  με τον τομέα των πετροχημικών προϊόντων .  Έχουμε κατορθώσει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών στο χώρο του συνεργείου αλλά και γενικότερα  στο χώρο του αυτοκινήτου  λόγω των  εξιδικευμένων και αξιόπιστων λύσεων που προσφέρουμε.

  Οι  σειρές προϊόντων PRO-TEC , Bluechem  και AUTOPROFI , γερμανικής προέλευσης, σχεδιάζονται κάτω από υψηλά πρότυπα ποιότητας και υπόκεινται σε συνεχείς ελέγχους και βελτιώσεις.  Αποστολή τους είναι να ενισχύσουν την απόδοση του κινητήρα και να εξασφαλίσουν  τη μακροζωία του. Είναι ιδανικά για τον καθαρισμό και συντήρηση των συστημάτων λίπανσης, καυσίμου (βενζίνη-πετρέλαιο), ψύξης, μετάδοσης κίνησης και κλιματισμού. Την κύρια γκάμα συμπληρώνουν τα προϊόντα περιποίησης για το εξωτερικό και εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου, προϊόντα για τις μοτοσυκλέτες,  ο τεχνικός εξοπλισμός και τα sprays.

  Κατά το 2019 έχουμε εισάγει στην ελληνική αγορά καινοτόμα προϊόντα  όπως το σύστημα 2 συστατικών Carbon X , την νέα σειρά Hybrid για υβριδικούς κινητήρες και αρκετά άλλα.

  Με γνώμονα την παρακολούθηση των εξελίξεων το 2020, θα ακολουθήσουμε την ίδια προσέγγιση ΅ΆακούγονταςΆΆ τις ανάγκες της αγοράς ώστε να συνεχίσουμε να αποτελούμε την ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες του χώρου.